blankens1-1Idag är jag intervjuad av de mycket skojiga töserna bakom Hormoner och Hemorojder – det har visat sig att Therese som är en av de där skojiga töserna, numer är gift med en snubbe som jag hängde med en hel del för cirka femton år sedan. Han är nämligen bästis med killen som jag var ihop med, han som var min stora kärlek (då) men som jag inte riktigt kunde få det att funka med i längden, jag har skrivit om det någon gång. Liten värld och så vidare. För att knyta ihop säcken ännu mer, så fyller han, ex-killen år samma dag som Remy föddes – jag hade vaknat mitt i natten och låg och grejsade med telefonen, kikade in på Facebook och skrev ett grattis till Andreas på födelsedagen. Två minuter senare gick vattnet och två timmar efter det föddes sonen som nu delar födelsedag med exkärleken.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *