Herregud vad ni är bra på att göra bort er! Jag har fått flera roliga mail med pinsamma historier som jag sitter här hemma och läser. Skrattar så att jag nästan, men bara nästan, kissar på mig. Fortsätt skicka! Jag vet att ni är fler där ute som trampat i klaveret både en och två gånger.

Idag har jag hoppat i ett tröjfynd som jag gjorde på Judits second hand härom dagen. Jag var sugen på den här randiga, tunstickade tröjan från Whyred redan när den fanns i butik för ett par år sen. Ångrat att jag inte köpte den. Så när den plötsligt hängde där med lapp kvar och allt kunde jag inte låta bli att slå till. Jag tänker framför allt att den blir en fin sommarklänning till sandaler. Idag kändes den lite väl trist till bara sammetstights, så jag slängde en tunn väst över och vips blev det lite mer fart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *