Middag på ett tak

IMG_6381 IMG_6384 IMG_6385 IMG_6388 IMG_6392 IMG_6399 IMG_6400 IMG_6401 IMG_6407

Uppfyllda av den sköna julledigheten när man plötsligt hade massor av bra tid tillsammans, snickrade jag och Per ihop något slags nyårslöfte där runt tolvslaget som kortfattat går ut på att vi för att vara säkra på att ha åtminstone en stund i veckan när man hinner prata, eller bara känna sig nära varandra  – boka barnvakt och göra något bara vi. Vad som helst. Bio. Middag. Barrunda. Musei-besök. En timma eller en helkäll. Vad man nu känner att man hinner och kan. Men kontinuerligt i alla fall.

Idag åt vi en tidig middag tillsammans på urtrevliga Perch, en restaurang på 15:e våningen på taket på en mindre skrapa i downtown. Klockan åtta var vi hemma, nattade barnen och hann precis till andra avsnittet av Idol som sändes i kväll.

Är ni i LA får ni bara inte missa up and coming-stadselen down town som varit ett mer eller mindre stendött område de senaste decennierna men som nu verkar ha fått eld i baken. Perch är ett bra exempel på det. God mat, men framförallt – mycket sympatiskt häng för ett glas vin och snack med någon man gillar framför brasan. Under bar himmel. På ett tak.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Toppenbra idé! Absolut något att ta efter, det behöver ju som sagt inte vara något storslaget varje gång. Gillart!

 2. Profilbild för pecawe

  Superviktigt med tid för varandra!! Jag och maken är duktiga på att hitta den tiden och påminna varandra om att det är dags att smita iväg på tu man hand. Eller ännu bättre, skicka iväg kidsen och vara hemma själva med sushi och en fet box med favvoserien. Imorgon blir det restaurangbesök och mys.

 3. Profilbild för sara
  sara

  ser ljuvligt ut!

  tack för tips. inte för att jag vet när jag någonsin ska besöka l.a. men små tips är alltid fint att bära med sig 🙂

 4. Profilbild för Ida
  Ida

  Sjukt snygg skinnjacka! Var kommer den ifrån?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag tror att den kommer från Anine Bing.

 5. Profilbild för Erica
  Erica

  Hej,

  Ser mycket mysigt ut!!

  Undrar också vart din skinnjacka kommer ifrån och namn på modell?

  Erica 🙂

 6. Profilbild för Emma
  Emma

  Hej Cecilia, jag vill tipsa om en annan restaurang i Downtown LA som heter Gorbals. Prova! http://www.dynamic-ink.com/gorb/

 7. Profilbild för Belle
  Belle

  Ni som får till en regelbundenhet i detta, hur gör ni för att det ska bli av? Jag menar vem bokar och ser till att det händer? Är det varannan gång som gäller, eller alltid samma person?
  Vi pratar om hur mkt vi behöver ta tiden men sen är det ingen av oss som tar pucken, om ni förstår var jag menar.

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   I det där nyårslöftet ingick också dealen att vi tar ansvar för ”dejten” varannan vecka. Då kan man ju göra det lite härligt spännande också. Per fick bara en adress och ett klockslag i går och hade ingen aning om vad som väntade. Det gäller ju bara att inte ha för höga förväntningar utan vara med på att om den andra bara känner för McDonalds middag på 45 minuter så får man vara med på det. Typ.

 8. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Måste bara gratulera Per till Idol, såg de nya avsnitten idag och de var fantastiskt bra!

 9. Profilbild för Anna
  Anna

  Härligt! Men hur gör ni med barnvakt? Har själv svårt att få till hjälp med barnen så pass ofta. Låter väldigt trevligt i alla fall.

 10. Profilbild för Malin
  Malin

  Bra nyårslöfte! Vi (min man & jag) ses varje kväll i soffan mellan kl 19-22. Barnen somnar kl 19 och efter det är det vår tid. Ibland tittar vi på film eller serie, ibland bara pratar vi. Jag älskar det här! Det känns som att vi alltid är i fas med varandra och hinner med vad som händer i varandras vardag på så vis. Ca var annan månad tar vi oss ut på barnfri dejt. Vilket är maxat för oss för våra små barn vill inte ha nån annan barnvakt än mormor&morfar/farmor&farfar och vi utnyttjar dem alldeles för mycket redan för att få ihop vardagen. Så barnfri dejt var annan månad får räcka för oss men då har vi ju varenda kväll i veckorna oxå. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *