B90A5782 B90A5789 B90A5784B90A5786

Middag på vår fantastiska kvarterskrog Pace här i Laurel Canyon – tillsammans med hela lilla familjen och bästis Theresa som flög in från Sverige och hämtades på flygplatsen tidigare idag. Vi delade på en tryffelpizza, och jag åt min superfavorit: Cedar wood grilled saldon med sauterad spenat till. Fick jag skulle jag äta den här rätten varje dag – sjukt gott! Över lag fantastisk mat och mycket mysig atmosfär -rekommenderas!

0 svar

  1. Jag skulle så himla gärna kunna gå ut och käka middag ibland med min familj. Men min treåriga son har så jäkla mycket myror i brallan och om man inte kollar honom exakt hela tiden så ålar han plötsligt in under grannbordet eller kutar ut i köket. Ni verkar ju ha rutinen inne med era barn, har du några braiga tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *