Några har undrat varifrån klänningen jag hade på mig på midsommar kommer ifrån, och det ska jag förstås gärna tipsa om. Jag är ju en jeanstjej rakt igenom, men ibland gillar jag att klä mig lite mer feminint också. Men eftersom jag sällan trivs särskilt bra som den där ljuva, spetsklännings-skira kvinnan gäller det att hitta klänningar som är feminint vackra, men ändå lite coola liksom. Lite jeansattityd i klänningsform om ni hajar. Den ursnygga midsommarklänningen kommer från Traffic people och är inte bara grym i modellen (underbart lång och med smickrande ringning för oss plattbystade), den är också härligt tung i tyget och skrynklar inte. Avskyr klänningar som ser ut som om man sovit en natt i ett buskage efter en halvtimmas användning. Jag ska på bröllop senare i sommar och planerar att ha den då också.

Vad gäller Bonnies prickiga klänning är det en helt annan historia. Den fick hon av sin farmoster (alltså farmors syster) som varit i Spaninen. Jag tror sällan en present varit mer uppskattad. För Bonnie är den här klänningen den dyrbaraste skatten. I hennes ögon är den det vackraste som finns och hon bär den rakryggat och med stolthet. Man liksom ser hur hennes kompisar lite avundsjukt kommenterar klänningen, som upptill har ännu mer volanger och dessutom raffiga fransar i ringningen, och att Bonnie då stolt sträcker på sig ännu mer. Helst skulle hon väl hade den varje dag, men den är ju inte superpraktisk att leka i, så vi har begränsat användningen till lite festligare tillfällen (vilket så klart gör den ännu mer speciell). När man ska hälsa på kusinerna i Karlstad till exempel, eller på midsommar.

0 svar

  1. Oh, låt henne ha sin fina klänning så ofta hon vill tills den faller i trasor!
    Ännu, mer än sextio år senare, minns jag med sorg mina fina röda mockaskor som jag bara fick ha på mej vid ett enda tillfälle för redan vid nästa fest hade jag växt ur dom.

  2. Min dotter har en nästan likadan, också från Spanien. Hon ville ha denna hela tiden precis som Bonnie och jag som du ville begränsa tillfällena. Nu ligger den istället i utklädningslådan och hon kan ha den precis hur mycket hon vill… Dessutom är den ju ett givet val då det är maskeradkalas med kompisarna.

  3. Min 3,5-åriga dotter har en likadan, med fransar i ringningen. Den är däremot röd och svart istället för röd och vit. Jättesnygg, tycker hon… Den är också köpt i Spanien, av grannen, som en present till henne. Kul!

  4. Visst är klänningen fin, men SKINNJACKAN! Åh, så jäkla snygg. Var har du fått tag i den? Vilket märke är det? Vad kostade den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *