Väckarklockan ringde kvart i fem. Jag hade en tjej på varje arm och fick lirka mig loss för att kunna gå upp och duscha och hitta några konstiga kläder i garderoben som jag kunde ta på mig. Just när det var dags att gå vaknade Rio och var på sitt allra mammigaste humör. Farmor som är här och tar barnen på morgonen (Per fortfarande bortrest) dög plötsligt inte alls. Usch. Det var visset att stressa iväg då. Fast jag visste ju att allt snart skulle bli bra i farmors famn. Tyckte väldigt synd om farmor som jagades upp i ottan och fick en gallskrikande unge på halsen. Förskyld var hon också. Farmor alltså.

Direktsändningen i radion kickade hur som helst som vanligt i gång 06.00 och då är det bäst att vara på plats. Anders Lundin var gäst idag. Och så spelade spelade Blacknuss live i studion. Det var helt fantastiskt! Skådespelaren Andreas Wilson var också där. Han har startat en juicebar och hade med sig en massa apparater och frukter och stod och pressade gudmomliga juicer till oss i studion. Plötsligt dök Björn, radio Stockholms reporter, upp i Fantomen-utstyrsel och jag kikade ut över hela den härliga, märkliga samlingen i studion och tänkte att det är väl ändå ett förbaskat, ojämförligt kul jobb det här att göra morgonradio.

När sändingen var över och ett kort möte avklarat stack jag vidare till en butik som säljer hundkläder. Där träffade jag Lisa. Vi plockade ihop en hel hundmodegarderob som vi ska plåta för Expressen i morgon. Små chihuahua-trenchcoats. Pudel-cowboyhattar. Terrier-Converse-skor. En ny och helt galen värld.  Jag kommer få hänga hela dagen med en massa jyckar – gud så härligt!

Nu har jag landat snabbt hemma och äter lunch med snälla stackars svärmor, jag ska unna mig en tjugominuterstupplur och sedan byta om innan jag ska iväg och spela in lite grejer för Adamlive som sänds i kväll. Sedan hem och hämta barnen. Laga mat. Och så vidare. Det finns liksom inte en minut som inte är planerad såna här perioder.

Slutligen. Andreas borde fått fler röster i lördags. Hans låt Aldrig aldrig är så förbaskat bra.

[youtubeplay id=”OjlZw7GPSvk” size=”medium”]

 

0 svar

  1. Ville bara ge en styrkekram och säga att jag förstår precis. Tiden. Mer tid!! Men jobbet slukar allt. Var glad att ni ska åka iväg snart.

    Jag ville också till solen, men skolorna har blivit helt crazy när det handlar om att ge ledigt, fick avslag för min 7-åring så där rök den vinterresan, inte ens samtal med rektorn hjälpte. Rules are rules. Så passa på alla som inte har skolbarn än! Och jag som måste jobba HELA sportlovet och jobbade utomlands hela jullovet:-(. Systemet är liksom inte till för de som har eget företag eller en massa olika järn i elden.

    Som vi.

  2. Hej 🙂 du var toppen idag på adam live men jag undrar vart den svarta spetsbodyn kom ifrån. Svårt att höra vad du säger men är den från DKNY? Och vet du vart man kan hitta den? Skulle döda för den 🙂

    Tacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *