Min grannes rumpa

avsnitt 31Avsnitt 31 av podcasten vi kalla Blankens Swanberg hittar ni nu på Itunes och på Libsyn om du hellre lyssnar där. Vi pratar om de märkliga reaktioner man möter när man berättar att man är gravid med en pojke, vi snackar om utseendefixering och hur det är kanske är omöjligt att förena med någon slags karriär över huvudtaget, Johanna har tagit reda på hur många procent av Los Angeles-borna som opererat brösten (chockerande siffra) och så pratar vi om min granne Steven Tyler och om exakt hur liten han och hans gråa lilla rumpa är.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Hedvig
  Hedvig

  Hej!

  Jag älskar er podd!!!

  MEN…jag tycker ni kunde ha analyserat tjejen i gymmet och hennes kroppshets utifrån era feministiska värderingar. Hur kvinnor behöver lära sig från vi är små hur vi BÖR se ut, röra på oss, skratta och tala för att få ett jobb, behålla ett jobb etc. Tyvärr är ju kvinnan i gymmet ett resultat av allt detta. Sen har ju givetvis alla en fri vilja och en fri hjärna men det kan vara svårt ibland! Analysera lite mera, vrid och vänd på fenomen då blir det lite mer intressant för oss lyssnare. Hälsningar Hedvig

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag är väldigt oförstående ang kvinnan i gymmet. Bara för att hon är så snygg, perfekt som du själv utrycker det… Så kan hon inte lyckas i livet? Hur kan du som feminist utrycka dig så? Bara för att hon bor i LA så tar du för givet att hon är en misslyckad skådespelerska? Det kanske är möjligt, men du hävdar att typ inte kan göra nått annat bara för att hon är så perfekt… Vad vet du vad hon gör alla andra timmar på dygnet! Du säger ju typ att hennes liv är lika med totalt failure…plus att du säger saker som inte kan vara…. Model, skådis men hon kanske är nått helt annat?!?
  Hon kanske är en sjuksköterska? Eller så är hon kanske gift med en framgångsrik tv- producent och har inte så mycket att göra på dagarna och har mycket tid att fokusera på sitt utseende. I mina öron låter det som du är AVUNDSJUK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *