Kristin, Theresa, jag och Lovisa på Theresas bröllop förra hösten.

Vilken helg jag har framför mig. Perfekt gånger perfekt gånger perfekt. Sån matematik ungfär. Ni som läst min blogg länge har nog koll på att jag har ett litet bästisgäng. Theresa, Lovisa, Kristin och så jag. Vi har hängt ihop sedan urminnes tider, varit brudtärnor på varandras bröllop (fast än så länge är det bara jag och Theresa som gått åstad) och är gudmödrar till varandras barn (okej, de är gudmödrar till Bonnie, och jag Theresa och Lovisa är gudmödrar till Kristins lilla Elsie). Egentligen är vi väldigt olika, lever vitt skilda liv på många sätt. Men när vi ses mår jag alltid som bäst. Känner mig lugn. Glad. Hemma. Oförställd.

Ikväll kommer de till Stockholm och vi hänger hemma hos mig. Imorgon checkar vi ut från familjeliv och tar in på Grand. Thaimassage. Shopping. Room service. Sovmorgon. Hotellfrukost. Perfekt gånger perfekt gånger perfekt gånger perfekt.

På nåt sätt vore det kul att plocka in dem i bloggen lite. De är ju en så viktig del, ni känner ju Bonnie och Per litegrann så där, och det är nästan lite konstigt egentligen att ni inte har lika bra koll på några av de viktigaste brudarna i mitt liv. Men hur? Ska de få svara på frågor eller nåt nu i helgen? Frågor om mig? Om vänskap? Äsch. Det är säkert bara fånigt. Kan inte riktigt komma på något smart upplägg. Förslag?

0 svar

 1. Jag skulle gärna vilja vetavad dom tycker är bäst med att vara vän med dig. Vi bloggläsare känner ju dig på ett visst sätt men de träffar ju dig ”live” och det skulle vara kul om de fick gästblogga hos dig ikväll och att de berättar något som vi inte vet om dig.

 2. Jag undrar mest hur tusan man kan ha tre gudmödrar? Jag väntar en liten knodd nu och hade älskat att kunna ha tre stycken, men alla säger att man maximalt kan ha två.

 3. Hanna: Vem bestämmer det? Några såna regler finns inte, fanns åtminstone inte när Bonnie döptes. Man gör som man vill. Klart att din knodd ska ha tre! Folk som säger annat tänker kanske inte out of the box så att säga.

 4. Men gud vad lyxigt. Jag börjar nästan gråta av avundsjuka (alltså inte missunsamhet såklart). Själv är jag exalterad över att jag ska gå till frissan nästa vecka. Det är mer i min budget/tidsklass. Snyft.

 5. ”Lina” tycker det är extremt ointressant att lära kanna dina vänner. Det tycker inte jag! Jag älskar att ”gröta” in mig i olika människor och få reda på saker, om varför, var när och hur. Här kommer alla frågor i ett kör 🙂 Vad menar du med att ni lever olika liv? Är ni alla lika gamla? Är ni alla utbildade? Eller har du ett litet bevis att en journalist kan vara bästis med ett kassörska? (Klart som tusan de kan vara bästisar, men du kanske förstår min fråga ändå?) Är det här med brudtärnor till varandra, tummat på, dvs en överenskommelse? Bor några kvar i lilla Mariestad? Nu är jag nöjd för stunden.. Hoppas du och lillpysen i magen mår toppen!
  Kram Matilda

 6. Jag tycker att det inte är sa intressant att lära känna dina vänner eller hur mycket de tycker om dig pa det sätt. Det är inte schysst, liksom.
  Alltsa, vi vet redan vem de är och hur viktiga de är till dig för att du pratar mycket om dem pa blogget.Detta är gullig, intressant och lämplig. Om de jobbar som lärare, hemma eller pluggar tycker jag att det är ganska privat..
  Berätta sen hur helgen gick och uppladda nagra bilder sa vi alla bugetbrudar kan bara dö av avundsjuka.
  ha det sa bra!

 7. Kan inte de berätta något om dig som de tror att vi bloggläsare kan tycka är intressant? T ex någon outfit som satt spår eller hur ditt modeintresse har märkts?
  Hoppas ni får en riktig kanonhelg!

 8. Håller med tidigare, mer intressant om de berättar något om dig som vi bloggläsare kanske inte vet! Ha en superhärlig helg!!

 9. Åh, vad härligt med ”brudhelg”. Håller i skrivande stund själv på att organisera en spahelg för ett gäng av mina närmaste tjejkompisar, det är i slutet av november så jag vänta ett bra tag bara. Hoppas ni får det mysigt!

  Och för egen del är jag nöjd med litet bilder på ert mys under helgen, är inte så jätteintresserad av dina kompisar.

 10. Det är inte på något sätt ”extremt ointressant” att lära känna dina vänner – utan tvärtom!
  Tilläggas bör att du är en fantastisk inspirationskälla i allt du gör 🙂!

 11. De kan väl berätta massa kul om dig? Då får vi ju dels lära känna dom lite men dig mer? Kanske nåt minne med dig? Kanske varför de tyckler Per och du är a match? Hur du va när du va 15 år?
  Trevlig tjejhelg! Tjing!

 12. Hanna: Precis som Cecilia skriver kan ditt barn ha flera faddrar/gudföräldrar!! Mina två barn har fyra var. Ju fler = desto mer kärlek, sa prästen som döpte dem!

  Sååå härligt med tjejhelg. Ha det riktigt skönt!

 13. Tycker inte att det är så konstigt att vi inte känner dina vänner och heller inte så intresserad är jag. Går in här för modetips lite då och då, that’s it. Gulligt att du delar med dig av ditt liv, men nu blir det lite överdrivet faktistkt.

 14. Det skulle vara roligt att få veta hur ni alla träffades första gången och hur ni hållit ihop eran lilla grupp genom åren? Har det varit några stora uppslitande bråk och hur löste ni det? Sen skulle ju dom kunna berätta om dina största modemissar genom åren….

  Hoppas ni får en finfin helg! Ska själv ta en egohelg och göra i princip samma saker men alldeles ensammen.

 15. Ni som är så ointresserade, sluta läs överhuvudtaget eller låt bli att kommentera. ORKA!! Blir så trött på alla negativa kommentarer.
  Den här bloggen är fantastisk.
  Ha en super mysig helg och njut!!!!

 16. Lägg upp en massa roliga bilder (fjortislivet, fester, vardagshäng, studenter, outfits fr förr osv) med dig och dina bästisar och skriv bildtexter till som ger historien till bilden. Text i all ära men bilder is the shit!

 17. Men Sara, vissa säger ju bara att de inte bryr sig så mycket. Nog inget illa menat för det. Det behöver man väl inte sluta läsa för? Hon frågade ju faktiskt vad vi tyckte.

  Först tänkte jag likadant själv. Sen kom jag att tänka på att vänskap är nog de flesta intresserade av och har åsikter om. Vad tycker ni är viktigast och receptet för att det ska ”hålla” så länge? För mig är ärlighet väldigt viktigt och om man har en konflikt/problem med någon så ska man ta det direkt MED den personen och inte prata OM den med andra istället, som tyvärr verkar ganska vanligt bland tjejer. Eller passivt ”sura”… Och att man är lojal såklart, vilket du ju sagt att du är. Tror också det är lättare om man känt varann sen barn än med nyare vänner. Man vet liksom var man har varann. Berätta gärna om er vänskap i med- och motgång genom åren!

 18. Oj oj oj va denna lilla fråga har satt fyr i taket hos vissa. Move on people!
  Jag gillar denna blogg för att den faktiskt är lite personlig i mellan åt. Jag säger som Tess, jag blir oxå lite nyfiken på dina vänner så du får gärna presentera dem =)
  Ps. Coola brudtärnor förresten!

 19. Vad kul med denna lilla frågestund! Du får gärna berätta på vilket sätt ni är så olika. Tror du att ni alla kommer att bo i samma stad någon dag? Tack för en otroligt välskriven och intressant blogg, du är grym!

 20. Åh vad ni är fina 🙂 Jag saknar att ha ett brudgäng. Vore jätteroligt om dom berättade lite om dig. Hur dom ser på dig, vem du är för dom och sådär. Jag tycker det är jättefint att du vill dela med dig. Vad är det som gör att ni trivs så bra ihop trots olikheter?

 21. Jag tycker det låter jättekul att få lära känna dem som man ändå har läst lite om genom åren. Sen verkar ni vara ett härligt gäng! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *