Miska maska muske… nej, bara Maska

 

 

Maska gör stickade plagg; tröjor, koftor, klänningar, sjalar, mössor, halsdukar i finaste  och lyxigast tänkbara garnkvaliteter. Jag gillar verkligen det här företaget. Inte bara för att produkterna är härliga, utan också för att tjejerna som ligger bakom det är två sköna göteborgare som hade en idé, trodde på den – och satsade allt. I år är de ett av tolv vaumärken i Moderådets projekt Rookies, vilket förhoppningsvis ger dem chansen att utvecklas ännu mer.

Jag blir så oerhört imponerad av såna här människor. De som vågar satsa. De som ser till att leva sin dröm. De som chansar. Vet ni vad jag däremot har svårt att förstå? De som gör tvärtom. De som inte har sämre förutsättningar än andra att leva det liv de vill, men som i stället för att greja det för sig går runt och klagar och tycker synd om sig själva. Men det där är en parentes.

Maska är hur som helst svincoola, jag har redan ett par godbitar från dem i garderoben och dessutom en halsduk och en turban. Nu är jag mer än lovligt hungrig på den här sjalen. För det är sabla kallt är det hemma. Tror ni det är okej om jag skickar sjal-fakturan till företaget som byggde det här huset och som fortfarande, snart två år efter inflyttning – inte fixat den trasslande frånluftsvärmepumpen och golvvärmen som inte riktigt jobbar som den ska?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Om jag var din träningskompis

  Grafiska former ska ju tydligen vara The thing 2012 så då passar ju sjalen alldeles utmärkt!

 2. Profilbild för sara

  skicka till företaget och ge dem en hälsning varför. lätt värt ett försök. hehe. sjukt fin sjal förresten 🙂

 3. Profilbild för Nina
  Nina

  Hej igen! Jag uppskattar ditt svar på min fråga/kritik till Äntligen morgons bisittare. På deras FB-sida var det fler som hade undrat och Gry har skrivit ett svar. Dock tycker jag inte det hon säger håller, så jag skrev min mening i en av trådarna. Hoppas diskussionen fortsätter, tack för ditt svar iaf!

  Fan, jag gillar dig alltså, jag är en av dom här som inte har barn (å som knappt gillar ”dom” i normalfallet) men du har en sån himla skön blandning och inställning så här inne är jag varje dag och kikar. Ville bara säga det 🙂

 4. Profilbild för Anna B
  Anna B

  Men jag storknar vilka fina saker. Kan du inte försöka få till en tävling med dem? Kanske tävla ut en sån där sjal till läsarna? Själv ska jag nog slå till på en Maria dress.

  Kram

 5. Profilbild för Cecilia

  Superfina plagg och och fantastiska grundare bakom Maska! //Cecilia, maska’s modell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *