Rio vägrar solhatt. Spelar ingen roll vilken modell man sätter på eller vilken knop man knyter fast den med – vår lilla smygarninja behöver inte mer än en halv sekund för att få den av sig.
Men nu har jag testat en ny grej, och insett att det inte är huvudbonader i sig hon har något emot, utan mer specifikt just solhattar. Hon tycker väl att de är töntiga eller nåt. Turban däremot, ett stycke bomullstyg virat runt huvudet, är tydligen godkänt. Sedan den introducerades för ett par dagar sedan har den fått sitta på. Inga urslingringstricks. Inga protesterar. Turbanen är cool. Den får va på.
Jag drömmer så klart om att det hon visar är tidiga tendenser på ett modeintresse.

20110804-133436.jpg

0 svar

 1. Jag har en av samma sort, en solhattsvägrare alltså 🙂 Vi kom till slut på att det som irriterade henne var att sikten var skymd (av framkanten på hatten), så om vi vek upp den i pannan funkade det. Men jag övervägde superlim ett tag för vi kom inte på din smarta turban 🙂

 2. På väg till jobbet i morse lyssnade jag på när du var gäst i Äntligen morgon med Adam, Gry och Anders. Skrattade så att jag nästan storknade när jag fick höra om din pruttincident. Sjukt kul! Mer sånt! Gärna på bloggen!

 3. Hej Cecilia! Detta är helt ot men jag undrar om man kan få komma med ett önskemål? Jag har nyligen, som sista person i världen, skaffat mig en Iphone4. Nu behöver jag tips på snygga skal, om det finns sådana? Jag har kollat runt en del men vill man inte ha blingade rosa Hello Kitty-skal är inte utbudet enormt, vad jag kan se. Eller?

  Tack på förhand

 4. Tack för en underbar blogg. Har följt det rätt så länge men aldrig kommenterat… Har en liten goding hemma som bara vägrar ha solhatt oxå, smart med turban måste testas. Må så gott, kram från Jessicka

 5. Hej!

  Ville bara tacka för att du skrev vart du köpt den där midsommarklänningen (från Traffic People). Du skrev att du ev. skulle ha den på ett bröllop.
  Jag ska på bröllop nästa helg och jag har våndats över klädval.
  Har liksom ingen koll så jag tänkte:
  Tycker Cecilia Blankens att den passar på bröllop så gör den det.
  Fick den idag och jag ÄLSKAR den. Vill ha den på mig hela tiden.

 6. Åhhh! Jeg vil bare ta en stor jafs av den der lille knubbne søtnosen! Turban har tydeligvis ikke kommet så sterkt på denne siden av grensen, men så ligger jo vi en motesesong eller to bak dere…. Kunne tenkt meg en selv jeg, for det ser kult ut på store fashionistas også!
  Gleder meg vilt til Me&I kick-off i morgen. Skal innrømme at jeg har smugkikket i esken, og jeg bare eeeelskeeeer CB-kolleksjonen! True love at first sneak-peak! Alt skal bestilles i min og barnas størrelser på onsdag. Sender bilder når det har ankommet. Jippi!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *