Vad kul att ni vill ha fler outfit-bilder! Jag kan komma in i perioder med när jag får för mig att det bara är rå-pateto med en massa självportträtt och dagens-bilder och sen i nästa steg får jag jantelags-vem-fan-tror-du-att-du-är-och-vem-fan-tror-du-bryr-sig-ångest  – och så lägger jag ner det helt. Men det är ju dumt. Det här är ju ändå någon slags modeblogg från början och en sådan ska ju vara modeinspirerande och då får man ju faktiskt lov att leverera lite mode. Den här sista meningen säger jag till mig själv. Och på skarpen dessutom!

Så. Så här har jag sett ut idag. Och så här ser den där mockaskjortan som jag rea-fyndade ut på.

Beware of... THE CLAW!

Boots från Acne, braxor från Diane von Furstenberg, väska från Mulberry och så den kära, fina lilla mockaskjortan från Gestuz. Glasögonen är en herrbåge från Oscar Jacobsson som jag bara lånade lite för bildens skull. Men den visade sig vara för jäkla snygg, så man kanske skulle slå till? Har föresten noterat att jag har värsta mega-fejan eller nåt. Åtminstone för att vara kvinna. Unisex- eller tjejbågar ser ut som de tvättats i 90 grader och krympt när jag tar dem på mig. Helt yttepytte-alldeles för små mitt i ansiktet. Herrbågar är däremot större chans till jackpot.

0 svar

 1. Så är det för mig med, ”normala” bågar ser helfel ut på mig. Som att jag provar barnglasögon eller liknande. Herrbågar eller så kallade nördbågar däremot, sitter som en smäck.

 2. Go girl! Du borde posta en dagens varje dag oavsett grad av styling. Det är kul att se alla varianterna 🙂 Supersnygg idag iaf!

 3. Som alltid, veldig fint! Og nå vet jeg hvorfor jeg umiddelbart elsket bootsene -jeg har dem jo selv! Elsker dem!

 4. Hej Cecilia,

  Jag har följt din blogg under två års tid och nu tycker jag att det är dags att skriva något. Jag tycker att du är superbra och inspirerande! Och framför allt är det skojigt när du lägger upp outfit-bilder! Jag gillar din stil! Jag är gravid med mitt andra barn och jag skulle behöva lite tips på vad man ska ha på sig nu när magen börjar växa. Jag känner mig så fruktansvärt oispirerad och jag vill absolut inte dra på mig samma gravidkläder som jag hade förra gången. Har du några roliga inspirationsbilder som du vill lägga upp på bloggen, alltså snygga outfit-bilder från när du var gravid?
  Tack!
  Vänliga hälsningar,
  Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *