Usch vad det har varit körigt idag. Därav lite povert bloggande. Strax ska vi hoppa in i bilen allihop och åka till Karlstad. Jag ska hälsa på familjen som bor där och Per ska jobba.

Så imorgon rapporterar jag från Värmland. Under tiden vill ni kanske kolla in den här lilla filmen från modevisningen på mama-galan i söndags.

[youtubeplay id=”3L3kXjHbUrE” size=”medium”]

0 svar

  1. Vilken mysig film! Härliga ungar med fina föräldrar.
    Cecilia jag har frågat innan, men jag skulle bli så glad om du ville skriva vad du tycker om din nya kamera. Jag är på jakt efter en ny och jag har kollat mest på den du köpte. Det säljs ganska många på blocket så man blir ju lite fundersam om inte folk gillar den när dom vill sälja den fast den inte är så gammal. Skulle bli så tacksam! Ha så trevligt i Värmland!

  2. Vilken härlig video! Det såg ut att vara en rolig modevisning =) Alla var jätte fina! Och det var kul att se Bonnie ”live” istället för på bilder, hon är så himla gullig =)

    Hoppas ni får det roligt i Karlstad! =)

  3. Jag undrar varför alla föräldrar vill göra samma sak som barnet och vill att barnet ska göra samma sak som föräldern? Exempel i filmen är posa, vinka, dansa osv. Hur kommer det sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *