Morgon utan overall-påbrottning

Jag vaknade på hotellrummet, det var alldeles mörkt och jag suckade över vilken idiot jag är som inte kan sova utan tänker ligga och glo mitt i natten nu när jag för en gångs skull har alla möjligheter att verkligen soooooova. Fast det var väldigt vad pigg jag kände mig för att vara vargtimme. En snabb glutt på klockan visade att den var halv åtta och att jag sovit som en stock åtta timmar i sträck. Heureka! Och hurra för fluffiga hotellsängar och mörkläggningsgardiner. Hurra för obruten, skön sömn. Gick då upp och stack till gymmet lite längre ned på gatan, avslutade efter det med ursmarrig hotellfrukost. Man får helt enkelt hittills sammanfatta denna morgon och förmiddag som ytterst trevlig och behaglig.

Igår hann jag ett minivarv på stan här i Köpenhamn. Var inne på Illums Bolighus och ville förstås köpa allt jag såg. Men det är något med inredningsshopping som gör mig förvirrad. Jag kan liksom inte se helheten. Jag faller för vissa prylar, men kan inte riktigt se hur jag ska kunna implementera dem i mitt hem om ni förstår vad jag menar. Med kläder är det inte alls samma sak. Då börjar jag direkt göra schyssta stylingplaner i huvudet. Inget svårt alls. Men inredning. Hu. Så mycket att tänka på. Så stora beslut. Så många valmöjligheter. Jag blir förvirrad och köper ingenting. Fast jag vill ha allt.

Eller jo. Två små saker blev det faktiskt: Några helt underbara kuddar från Ferm som Rio ska få ha på sin lilla säng.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Åhhh ja, elsker alla prylar fra Ferm!! Jeg må bare få fortelle deg her, for jeg er litt stolt, eller nei; veldig stolt! Jeg har fått min egen blogg!! Den finner du her, og jeg håper du tar deg tid til å gløtte innom. http://www.sorkness.com, der finner du min matblogg. Ha en fortsatt skjønn dag!

 2. Profilbild för Maria

  Ja åh så fina de kuddarna är! En liten fråga bara; när du köper nya saker till Rio, vad tycker Bonnie om det?

  Jag har två tjejer i samma ålder som dina och om/när jag köper nya saker till den lilla (det räcker med typ en ny plastmugg) så blir min stora tjej helt GALET avundsjuk och ställer till ett herrans hallabalo.

  Så jag har typ slutat köpa nytt till henne och hon får dras med storasyrrans gamla grejer (vilket såklart är bra det också, perfekt att kunna återanvända, men ibland vill man ju ge henne något litet nytt i alla fall)

  Så hade jag kommit hem från en resa med de där två kuddarna till lillasyster…ja, det hade varit en utmaning…

  Hoppas du får en fortsatt härlig dag!
  Kram Maria

 3. Profilbild för Louise
  Louise

  Apropå inredning, hur gick det med taklampan som ni beställt? Du lovade ju att vi skulle få se vilken och hur det blev. Nyfiken ju 🙂

 4. Profilbild för Anna

  De kuddarna är helt underbart söta!

 5. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Louise: Taklampa är beställd och upphäng, jag visar bilder när rummet är klart tänkte jag. Det saknas fortfarande en matta och ett bord.

 6. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  maria: Nja, nej. Bonnie brukar nog inte bli avundsjuk. Fast de brukar dela på det mesta. Även om en present egentligen är menad till en av dem, brukar det nog oftast bli så att det är ”deras” liksom. Vet inte om det är bra eller dåligt, men man slipper tjafs i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *