Morgonträning

20130311-092625.jpg
Jag skulle säga att chanserna att få en lyckad dag på jobbet, med bra energi och mycket gjort, samt en fortsatt positiv känsla när man kommer hem och ska ge det man har kvar av sig själv till familjen – ökar med sisådär… 100% om man tränar på morgonen.
Nu är ju inte det världens lättaste sak att få till rent logistiskt alltid. Men om man anstränger sig och försöker hitta luckorna, packar väskan kvällen innan och bara drar innan man hunnit fatta vad som hänt på morgonen – det hamnar aldrig på listan över saker man ångrar att man gjort. Det lovar jag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Ja så är det! Vad tränade du och hur länge? Är i behov av variation och inspiration.
  Må gott!

 2. Profilbild för Tuffjanna

  Att träna på morgonen är min enda möjlighet och precis som du säger, hela dagen blir mycket piggare och skönare.

  Jag är på gymmet strax efter sex och är duschad och klar vid sju. De flesta mornar är det definitivt under tvång jag kliver upp och tar mig iväg och jag frågar mig själv vad katten håller jag på med.

  Mitt enda tips är samma som ditt. Packa ner de vanliga kläderna kvällen innan och lägg fram träningskläderna istället. Då finns nästan inget val.

 3. Profilbild för pecawe

  Morgonträning är ett stort hat-kärlek moment hos mig. Kör just nu bodypump 06.45 på torsdagsmorgnar….skönt när det är gjort, men segt att komma upp!

 4. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Hej! Tips på snygga träningsväskor någon hittar nada, nu lätt desperat! Såg en från Stellamcartney men det var ett tag sen. Någon som vet? Tack:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *