IMG_0045.JPG
Bilden ovan togs 1999. I ett studentrum i Moskva som jag delade med min kompis Lovisa. Den andra tjejen på bilden. Vi festade mycket under det halvåret vi bodde där. Långa nätter, snygga ryssar, en hel del vodka. I veckans avsnitt av Blankens Swanberg pratar vi lite om det där. Hur det skojas om ”morsor på stan” med någon slags underliggande ton som flaggar för patetisk urspårning. Det är tråkigt det där, att man alltid förväntas vara så förbannat skötsam och korrekt som vuxen och förälder. Jag och Johanna längtar efter att vara ”coola på stan”, så där som man var förr i tiden. Gränslös. Stökig. Rätt kul. Utan att ha dåligt samvete för det.
Vi pratar förstås om en hel del andra saker också! Lyssna själva vetja. Vi finns på Libsyn samt på ITunes.

0 svar

  1. Så jäkla bra skrivet! Jag fick barn för 8 månader sen, min son och förstfödda! Ja livet har ändrats, ja prioriteringarna har ändrats, ja jag har ändrats men inte totalt! Är fortfarande samma person, älskar att gå ut, klä upp mig, lyssna på hög musik, ”spåra ur”(menar då inte ligga plakat i ett hörn på dansgolvet, utan dansa galet, skratta osv.”) men just nu är det kanske inte den mest dominanta sida av mig och det är så skönt att kunna byta. Vila i det njuta av det och samtidigt veta att den där ”partymorsan” också finns där inne. Hon vilar lite nu bara och ett bra tag framöver! Kram och pepp för att du ska få en son!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *