Jag hade snyggaste byxdressen från Sass & Bide som jag fått långa av Sabina & friends.

Igår var det tjejkväll, ja jäklar minsann. Jag, Karin, Andreas bjöds med av världens härligaste Tessan för se 80-talsshowen Back to the 80s som går på Golden hits här i Stockholm och som hon regisserat. Det slutade så klart med att vi allsångsskrålade till allt från Ulf Lundell till Green Day och Nirvana. Det var länge sedan jag slutade gilla att gå ut på ställen där musiken är mer pretto än party och där gästerna är mer snygga än roliga. Det är så jäkla sällan man går ut nu fär tiden, och när man väl gör det vill jag vara svettig och utdansad när jag går hem. Så blev det igår. Efter Golden hits avancerade vi vidare mot bögklubben Zipper och stilettklackarna (jag plockade fram mina gamla Miu miu-platåer som fått stå.. well, inte bortglömda, men oanvända – i garderoben de senaste åren) gjorde sitt bästa för att hålla mig på benen på det champagne-hala dansgolvet.

Eftersom mina och Karins snubbar varit bussiga nog att sova hemma hos i Farsta med alla fem barnen, hade jag och Karin Jihde-lyan i city för oss själva. Jag hade varit fiffig nog att packa med jeans och nya trollor till söndagen. Men andra skor glömde jag. På bästa Walk of shame-manér; med Rulle-frisyr, kavalrester runt ögonen och högsta klackarna klapprade jag runt  i Vasastan på söndagsmorgonen när det var dags att åka hem. Och ett litet, litet tag kände jag mig som 22 igen. På ett bra sätt. Tror jag. Bah!

Jeans från Papfar, guldkofta från J. Crew och gamla men högst älskade platåer från Miu miu

0 svar

  1. Haha underbart:)

    Funkar slitna jeans fortfarande? Dina är ju jättesnygga och jag har ett par liknande som jag älskar och tänkte komma i nu efter min graviditet. Känns som att jag efter alla mammaplagg tappat känslan lite för vad som är ”inne” och inte..

  2. Såg just att jeansen var fr Papfar :o). Tror att jag inte kan hitta de på något annat ställe än deras hemsida pga min geografiska placering, så jag undrar lite hur de är i storlekarna och vad din modell heter?

    Tack på förhand!

    Cilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *