Vi åker från Värmland mot Stockholm idag. Ikväll ska jag börja packa, för i övermorgon åker vi på charter en vecka. Att vi snart ska få vara i solen några dagar, bada och kanske få en fräken, det känns och är nästan overkligt.
Jag upptäckte att mina bikinisar är noppriga och klorutvattnade, och jag önskar så att jag hade en sådan här makalöst fin att packa ner (vet inte var den här kommer från, men himla fin är den. Har ni sett något liknande, hojta gärna!)

20121229-133537.jpg

0 svar

  1. Det är konstigt att du som vill vara så miljö vänlig flyger hela tiden! Det faktiskt nått man kan avstå från om man verkligen bryr sig.

    1. Eva och Cissi: Ja, ni har ju rätt förstås om man ska vara sådan. Samtidigt; jag försöker leva ett så bra liv jag kan, och jag försöker också må så bra jag kan. Att resa är och har alltid genom hela mitt liv varit en oerhört viktig grej. Att ta bort det skulle göra mig djupt olycklig tror jag. Men inom Sverige tar jag alltid tåget och på alla andra plan försöker jag leva så miljövänligt jag kan. Vi ska till Egypten och förra gången jag var där för tre år sedan ungefär, vet ni vem som var min stolsgranne på charterplanet? Maria Wetterstrand.

  2. Håller med Eva! Du som talar så varmt om miljön och uppmanar till ”gröna” handlingar borde verkligen inte flyga. Flyg är väl en miljöbov om någon.

  3. Man kan göra mycket för miljön, men man behöver också leva SAMTIDIGT som man jobbar för en bättre värld. Allt är inte svart eller vitt, allt eller inget och jag har en känsla av att Cecilia gör väldigt mycket mer än många av oss andra.
    Ha en skön semester och hoppas vi får ”följa med”!

  4. Hej Cecilia . Jag heter Peter och driver märket och den nya sko och väskbutiken Luciano Padovan på Humlegårdsgatan 19. Du får gärna komma förbi på en fika och kolla in vad vi har.
    Varmt välkommen. Mvh Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *