Musik på jobbet

Jag lyssnar gärna på musik när jag jobbar. Men det är en jävla utmaning att hitta rätt. Musik som är bra. Och inspirerande. Men inte för bra. Inte för inspirerande. Den får inte leda in på stickspår iväg från det man jobbar med. Så att man plötsligt sitter och lyssnar på John Denver eller Fleetwood mac och börjar tänka på… andra tider. På festivaler och lera och vänner och öl och härj och helt plötsligt och apropå det eller nåt så trillar man in på Quetzalas blogg och då tipsar hon om en låt som är så bra att jag bara måste lyssna på den igen och igen och igen och inget jobb alls blir gjort.

[youtubeplay id=”OkWVrLfiJKs” size=”medium”]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Det är något visst med lite äldre musik… Ah just det, får inte glömma hur mycket jag tycker om din blogg! Har ganska nyss suttit och läst några av dina gamla inlägg från Expressen-tiden. I love it! Jag älskar din stil, både klädmässigt och sättet du skriver på. Jag vill bli som dig när jag blir stor.

 2. Profilbild för Caroline
  Caroline

  Hela High Fidelity-soundtracket är bra. Vill också tipsa om http://www.youtube.com/watch?v=EwfI677mRXo.

 3. Profilbild för J.
  J.

  Med tre små barn hemma går jag nu i tankarna på att plugga under föräldraledigheten. Jag vill, men samvetet kärvar lite med mig. Likaså de små spökena som säger att det fixar jag aldrig. Men så ser jag på dig. Du verkar vara en underbar mamma som hinner med så mycket mer än att bara (bara och bara, det är ju ett hedersuppdrag, men du fattar poängen) vara mamma.

  Har du några tips? Hur får du ihop tiden?

 4. Profilbild för Lena
  Lena

  Jag brukar inte kommentera, men jag läser alltid din blogg. Jag tycker så mycket om att du är en riktig människa och att du vågar visa det. Det är lite tungt i livet nu av olika skäl, men det blir alltid lite lättare för en liten stund när jag får läsa om allt från modetips, livspusslande, roligheter och allvar, uppblandat med dina härliga tjejers upptåg. Jag skulle klara mig alldeles utmärkt utan din blogg, men jag väljer att gå in och läsa för att den gör mig lite lugnare. Som proviva för själen. Tack för det! =)

 5. Profilbild för Li
  Li

  Åh, Love är så bra! Tack för påminnelsen 🙂

 6. Profilbild för Rebecka
  Rebecka

  High Fidelity! Sjukt bra soundtrack!
  Om du skulle få för dig att vilja bli distraherad någon gång så kan du hoppa in på denna spellistan och kanske få lite inspiration (kanske inte inspiration att jobba hårdare… Men kanske, bara kanske inspiration att skita lite i jobb och bara må fint en liten stund!).

  http://open.spotify.com/user/reppecka/playlist/3Xl7GMOrPPAnVkwWKFnCnT

  Tack för en skön blogg!

 7. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Haha, jag har gjort exakt samma sak. Bara lyssnat på den hela veckan och sjungit med (i min glasbur på jobbet), så underbar den är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *