Nej men så där vem som bara står och gottar sig lite bredvid Moneybrother (som var på besök i studion idag) om inte undertecknad. Anders och Adam som också var med på bilden, ja dom valde jag helt enkelt att beskära med bort. Kändes som att det räckte med Moneybrother tyckte jag.

Ni kommer kanske ihåg hur jag beklagade mig över mitt hår och och frågade er läsare efter mirakelmetoder som kunde få fason på rufset? Jag överöstes av bra tips, och det hela slutade med att jag köpte Omega 3, toppade av ett par, tre centimeter och ändrade från att tvätta håret varannan dag till att nu bara tvätta en till två gånger i veckan (fast luggen schamponerar jag oftare). Jag vet inte om det är någon av de tre åtgärderna som gjort susen eller om det är alla tre som samarbetat – men mitt hår är mycket, mycket piggare nu. Världens torraste risbuske is no more!

Idag efter jobbet däckade vi ihop som en stor hög hemma, jag och Bonnie – supertrötta efter en rolig vecka båda två. Strax ska jag iväg på massage (blir man inte sjukt stel av att dela säng med en liten bebis? Man slappnar ju liksom aldrig av!), och sedan ska vi köpa hem koreansk mat till fredagkvällen. Inte mycket att klaga på nu med andra ord.

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *