Någon som vill ha ett par glasögon?

Jag håller på att rensa och städa mitt kontor och hittade ett par glasögonbågar från Gina tricot som jag fick med posten när de lanserades hos Synoptik tidigare i höstas. Glasögon har jag redan flera stycken, och det verkar ju himla dumt att slänga dem, men kanske att någon av er där ute gillar dem och är i behov av, eller helt enkelt vill ha nya bågar – maila mig så skickar jag dem med posten! De är knasigt lilarosa i färgen och modellen är klassisk men cool.

Själva glasen får ni ju förstås anpassa efter egna behov hos en optiker!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Bodil
  Bodil

  Vilka coola brillor!
  En färgklick skulle behövas bland mina svarta bågar…

 2. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Skriv din kommentar här!Jag vill ha! vart ska jag skicka mejlet?

 3. Profilbild för Mathilda Kleinfeld

  Jisses vad jag skulle vilja ha dom! Jag hade ett par från Gina.. Jag har letet överallt efter dom, men tror att jag när jag va gravid slängde dom för att jag blev arg när miin 2åring tog sönder bågen lite, inget som inte en optiker kunnat fixa. Men gravidhormonerna ställde visst till de lite… :S

 4. Profilbild för Ida
  Ida

  Hej Cecilia!
  Rosa/lila är min absoluta favofärg:) Har en sådan armandsklocka och skulle gärna matcha med ett par coola brillor på jobbet till mina gravidoutfits.

  Kram // från Ida…som läser din blogg varje dag för att samla inspirationstips till både coola barn och mammor.

 5. Profilbild för Sara
  Sara

  Har så länge funderat på att skaffa mig ett par bågar med fönsterglas i. Fåfängt förstås men jag tycker det kan vara så himla snyggt med glasögon. Kanske får jag chansen nu? : )

 6. Profilbild för Karin
  Karin

  Jag är en riktig glasögonorm som behöver glasögon på riktigt=). Skulle såå gärna vilja ha några extra bågar att byta med.

 7. Profilbild för Heléne
  Heléne

  Skulle bli en perfekt julklapp till min 16-åriga dotter.

 8. Profilbild för Annica
  Annica

  Har just insett att det är dags att skaffa glasögon, det går fort utför när man just fyllt 50! Vill helst inte ha ett par tantbågar, de här skulle passa alldeles utmärkt.

 9. Profilbild för Cissi
  Cissi

  Lila är min bästa färg! Och en liten färgklick skulle göra mig glad och pigg och därmed även göra mina ungar extra glada, då deras mamma skulle må extra bra! Kram.

 10. Profilbild för Carolin
  Carolin

  Klart att det vore superkul att kunna byta sina vardagsbågar mot ett par coola lila! Är dessutom en av de få som bara inte kan ha linser, så jag är helt fast med brillorna på nosen.
  Dessutom kan jag inte påstå att mamma-pengen direkt tillåter inköp av nya glasögon just nu 😉

  För övrigt, glasses or no glasses, jättebra blogg. Blir inspirerad och till min mans förtvivlan aningen köp-lysten!

 11. Profilbild för Annika
  Annika

  Har haft samma bågar i 4 år, eller möjligen ännu längre. Pengarna räcker tyvärr inte till både nya bågar och glas, då jag ser extremt dåligt och måste ha specialglas för att slippa coca-cola-bottnar..

 12. Profilbild för johanna

  åååååh, va fina!! Såå cool färg!
  De hade passat superfint på min syster som är nybliven mamma och inte orkar komma iväg själv att fixa nya glasögon. En fiin överaskning!

 13. Profilbild för Jenny

  Nej men Å vad perfekt! Jag har ett par extra glas hemma som jag fick sist jag gjorde glasögon. Skulle passa perfa i dessa! Håller tummar och tår. Den knalliga färgen skulle garanterat pigga upp min vinterbleka fejja!

 14. Profilbild för Linnea
  Linnea

  Jag trodde aldrig min koncentrationsnedsättning hade att göra med att jag behövde glasögon. Men efter ett syntest så visade det sig att jag var översynt. Så dessa bågar skulle passa utmärkt som mina allra första glasögon! Perfekt till mitt röd,bruna hår 😀
  Det sjuka är att jämt har velat haft glasögon på någon konstigt sätt. Jag anser att glasögon kan göra en outfit extra snygg genom ett par snygga bågar.

 15. Profilbild för FIA
  FIA

  Min lilla tokdotter har förvandlat mina till flera småbitar…igen. Och jag är blind utan!! Skulle vara en fabulös julklapp till mamman. Tack för en fin blogg!!
  Fia

 16. Profilbild för Tanja Svensson

  Ja, nya bågor hade inte varit fel… Orkar inte motivera så mycket men, 38 år gammal och glasögonorm sedan 11 bast. Det blir några stycken… om inte annat i kronor. Dags att få ett par gratis kanske?
  Mvh Tanja

 17. Profilbild för Maria
  Maria

  Åh, de skulle jag ge till min mamma i julklapp som haft samma bågar i 20 år! Glasen byts med jämna mellanrum men nån dag blir de moderna igen är hennes ursäkt!

 18. Profilbild för Emma Kronkvist
  Emma Kronkvist

  Super coola bågar skulle passa mig perfekt!! Skulle bli en liten julklapp åt mig själv så här närma jul när man mest springer omkring och tänker på sina nära och kära=)…

 19. Profilbild för Carolina

  Ville bara säga tack för en varm, rolig, välskriven och underbar blogg fylld med inspiration!

  Carolina

 20. Profilbild för Marlene Willman
  Marlene Willman

  Jag har mejlat!!! 🙂
  Måtte det gå vägen, min dåliga syn plågar mig o vem vill inte sätta lite färg på denna istid!?

  Tack för denna underbara blogg, dina modetips är att dö för!

  Marlene

 21. Profilbild för ia

  Tävling på min blogg just nu, det du kan vinna är en VÄGGTEXT. Du väljer själv vad det ska stå och i vilken färg. Kika gärna in och lämna en kommentar så kanske det är just du som vinner 😛

 22. Profilbild för Heidi
  Heidi

  Jeg skulel veldig gjerne hatt disse brillene. Miin innfatning er så gammel at jeg kun bruker kontaktlinser og det er jo ikke bra for øynene!

 23. Profilbild för Frida B
  Frida B

  Hej!
  Ja tack jag vill jättegärna ha dem 🙂 De skulle liva upp min annars trötta, tråkiga gravidoutfit just nu. Jag är sååå trött på att gå omkring i mina mjukisar med foglossning, ryggont och ful frisyr!

  Tack för en grym blogg!!

 24. Profilbild för ulrica thorell goglund

  JAG VILL! JAG VILL! JAG VILL!

 25. Profilbild för EmmaJ
  EmmaJ

  O jag vill, skulle passa mig utmärkt nu när jag precis har börjat använda glasögon och inte riktigt trivs i dom jag valt.. Håller stenhårt mina tummar för mig.. 😀

 26. Profilbild för Britta
  Britta

  Dom där brillorna skulle lysa upp min grådaskiga pensionärsnuna med besked!

 27. Profilbild för Maria
  Maria

  Idag åkte mina glasögon i golvet när jag var på Bamsegympa med barnen…Så dom hade kommit väl till pass!! Kram & grattis till Rio

 28. Profilbild för Lee
  Lee

  Ja, de skulle passa mig superbra! Har tappat mina och ska välja ut nya men jag bor på landet så jag drar mig i det längsta efter som de inte har så coola modeller här…
  🙂
  En önskeklapp till mig i så fall.
  Kram kram
  L

 29. Profilbild för Fia B
  Fia B

  Jag vill gärna ha dem så jag kan ”hotta till” min uniform när jag börjar jobba i februari efter min mammaledighet!
  Uniformer är ju inte direkt det mest kvinnliga man kan dra på sig så det vore kul med en färgklick. Inte minst för att chocka kollegorna. 🙂

 30. Profilbild för Jennifer
  Jennifer

  Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha dessa och ge bort till min lillasyster som fyller 13 år den 20 dec. Hon önskar sig nya glasögon just i den stilen. Tycker att det är synd att hon ska behöva önska sig nya glasögon i 13 års present. Det finns ju så mycket annat en 13 åring behöver. Det där skulle bli ett plus i kanten! / Jennifer

 31. Profilbild för Jennifer
  Jennifer

  Jag skulle vilja ge dessa glasögon till min lillasyster som fyller 13 år den 20 dec. Hon önskar sig nämligen ett par nya glasögon. Jag tycker lite synd om henne som ska behöva önska sig ett par i födelsedagspresent. Det finns ju så mycket annat en 13 åring behöver. Det skulle verkligen bli något extra. / stora syster Jennifer

 32. Profilbild för Anna Larsson
  Anna Larsson

  Åh, vad jag längtar efter nya glasögon! Men som småbarnsmamma och student har jag varken haft tid eller ekonomi att skaffa mig nya än. En sak är dock säker, de bågarna skulle verkligen lysa upp min bleka uppenbarelse i sjukhuskorridorerna. Jag läser till läkare och tillbringar en stor del av min tid iklädd landstingets föga piffiga outfit. Jag är blond, kläderna är vita och dessutom är jag rätt blek, så ett par röda bågar är ju precis vad jag behöver! Dessutom skulle de matcha mitt röda stetoskop!

 33. Profilbild för Lina

  Amningsskalle och ett rosa virrvarr på grund av världens mest underbara tvåveckors son har gjort att jag satt sönder mina brillor.
  Som om det ej var nog med att jag blev rummets narr den närmaste timmen,så fick jag dessutom väldigt ont i höger skinka.
  Men jag gissar att du inte ger bort kylpåsar också?
  *ler*

 34. Profilbild för Maria
  Maria

  Jag har haft glasögon sedan jag var 15 ( i över 30 år!), och alltid hållit mig till väldigt klassiska färger och modeller. Bågens modell skulle passa mitt ansikte och färgen skulle vara perfekt till mörkt hår och bruna ögon!

 35. Profilbild för Petra Schmidt Johansson

  Skicka dom till Boden!! Med tre små på tre år så är et svårt att kunna prioritera sig själv ibland. men nya glasögon är ett måste, blir ju billigar eom man har bågen !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *