Jag har en finfin liten solkyddsdräkt till stranden i sommar – en sån där overall med inbyggd solskyddsfaktor 50 – som proffsiga Reima vill ge bort till er läsare. Perfekt till sommaren ju! Den lilla dressen är i storlek 62 (men i töjigt baddräktsmaterial, så det går nog att pressa ner även en lite större bebis i). Jag slänger in en rosa fluffig badhandduk i priset också, ta mig sjutton!

Vi gör så här. Jag skriver en siffra på en lapp. Okej. NU gör jag det. Viker ihop. Lägger åt sidan. Den kommentar i ordningen som har siffran som jag skrev på lappen vinner kittet. Alltså. Låt säga att jag har skrivit 17. Då vinner den sjuttonde kommentaren kittet. Nu har jag förstås inte skrivit 17 bara för det utan ett helt annat tal. Men ni hajar. Så. Fire away och skriv ert namn och någon trevlig liten rad så kanske det blir du som får hela kolijoxet. Kittet skickar jag till den lyckliga vinnaren asap!

0 svar

 1. Jag vill gärna ha en fin solksyddsdräkt till min lille som blir hela tre dagar idag! Kommer sitta som en smäck på honom i sommar!
  Mvh Mikaela O

 2. Låter helt perfekt till vår lilla Alma som nu är två månader! Tack för en suberb blogg!!

  Kram Emelie

 3. Åh, passar perfekt till min systerdotters dotter!
  Tack för din blogg den är bäst!
  kram Ann-Sofie

 4. Åh, vilken fin. En sån har jag letat efter till vår lilla tjej som hon kan ha på segelbåten i sommar. Tack för en härlig blogg!

 5. Solskydd är viktigt på de små grynen. Jag skulle gärna vilja vinna detta pris till min lilla älskling.

 6. Hej!

  Jag vill pröva lyckan att vinna soldräkten till min lilla tjeja. Den skulle passa utmärkt till henne nu i sommar.

  Passar på att berömma dig för en toppen blogg med ständigt härlig läsning 🙂

  Kram Ann-Sofie

 7. Med en son som inte tål solen särskilt bra (brås på mig) så anar jag att lilla skruttan (född julafton) blir likadan i skinnet. Därför kommer denna bra till pass. kram

 8. Superfin dräkt som min lilla dotter skulle passa perfekt i till sommaren! Alltid roligt att läsa din blogg. Kram

 9. Väldigt fin dräkt! Går i väntans tider och vill att bebis ska titta ut NU. Vore himla skoj att vinna och få tänka på nåt annat ett tag. Tack för bra blogg!
  /Olivia

 10. Åh cecilia!! jag och min dottter åker till grekland nästa vecka och detta är precis vad vi behöver! hoppas hoppas!

 11. Vilken praktisk och fin dräkt, sån skulle man ha till sin lille parvel. Det är verkligen ett sant nöje att följa din blogg! Man blir verkligen beroende =)

 12. Världens finaste lilla Astrid skulle bli sommarsötast i detta fashionista-kit!

  Tack för en inspirerande & personlig blogg 🙂

 13. Åh vad söt min lilla systerdotter skulle vara i den. Hoppas, hoppas att jag kan vinna den till henne!

 14. ok, hoppas det blir jag då!!! min 7,5 månaders mirabelle är för stor, hon e en knubbig tjej på ca 10 kg!!! men nyaste barnbarnet Isidor skulle passa finfint i den!!! han är snart 2 månader så den vore perfekt!!!!!! Carola

 15. Min bästis väntar smått vilken dag som helst, hon skulle bli så glad över att få en solskyddsdräkt! =)

 16. Jag vill gärna vinna, blir en perfekt present till en vän. Mina småbrudar är förstora. Om du inte har en i 86 i stället.
  Heja dig förresten, galet va snygg du var i mama. Så härligt ”osvenska” bilder. Gött!

 17. Tycker att din blogg är toppen! Och min tvilling flicka Amanda skulle se toppen ut i den solkyddsdräkten i sommar =)

 18. åh jag hoppas jag vinner!!!! jag gillar verkligen din blogg en av dom första jag kollar så nu håller jag tummarna att nästa gång jag kikar in att det står att jag är vinnaren!! =) kram

 19. Vi kommer att få en fin liten bäbis i november så jag skulle bli jätte glad om vi fick en soldräkt till vår lilla jordgubbe till nästa sommar för att skydda den.

 20. Wehej! Jag vill vinna det fina solkittet! Tack för att du bjuder på inte bara helt-perfekta-solskenshistorier-från-den-überlyckade-familjeidyllen utan också lite verklighet. Även om din verklighet verkar vara rätt glammig. En trettioårig praoelev någon gång kanske?

 21. Jag vill jättegärna vinna en sån till min rosaälskande-vän som har en liten (mina pojkar är för stora). Plus att du inte behöver skicka den för jag bor bara några gator bort 🙂

 22. Åh, jag skulle behöva en sådan till min kille när vi åker till Sicilen i sommar. Iof kanske det blir ett dopp i sommar även här hemma om det inte ör för kallt för de små? Tror tyvärr att min kille är lite för lång för denna, men man vet ju aldrig! 🙂

 23. Perfekt eftersom vi percis bokat en resa! 🙂

  Förresten (och ursäkta språket) FAN VA SNYGG DU VA i senaste mama som kom i lådan härom dan! grrr! 🙂
  Kram Mathilda

 24. Skulle passa lilla Stina perfekt, ljushyad som mamma och pappa och med många segelturer inplanerade i sommar…

 25. Min egen bebis är nog lite för stor för dräkten men det ploppar ut bebisar titt som tätt i både familj och vänskapskrets så någon av dessa små glada bebisar skulle få sommarpaket från mig om jag vann!

 26. Min lilla guddotter Emma har just blivit husägare och kommer spendera sommaren i sin nya trädgård och behöver lite solskydd.

  /Anna

 27. Åh, vore helt perfekt till min lilla bebis då jag har en sambo som är alldeles extremt nojig över solen och klär våra barn i de mest märkliga utstyrslarna för att undvika den.. Har en 3-åring också som får gå runt ochse ut som en magnecyltablett på somrarna;). Den där skulle jag ju iaf på inget sätt behöva skämmas för att ha på mina barn;-)

 28. Har letat och letat efter solskydd till min bebis,vore perfekt inför semester utanför rikets gränser!

 29. Denna skulle vara toppen att ge bort till min sambos syster som fick en liten son för en månad sen. Sommaren kommer spenderad på gotaland, där lilla Julian skulle vara helt rätt ute i denna 🙂

 30. Nej men fy tusan så bra! Skulle ju passa lillpluttisen perfekt vid bad och plask på västkusten i sommar!

 31. Skriv din kommentar här!
  Jag har BF imorgon till min lilla tjej eller kille. Så en liten solskyddsdräkt till sensommaren eller kanske till semestern i höst skulle sitta som en smäck. När jag ändå skriver så vill jag passa på att säga att jag tycker din blogg är riktigt bra. Läser den varje dag.

 32. Lilla Annie skulle behöva en sån i sommar! Hon är dotter till min barndomskompis och är 3 veckor gammal nu.

 33. Hej!
  Är gravid med min lilla trea och eftersom den kommer att få ärva det mesta så vore detta kit perfekt 🙂 Tack för en finfin blogg!

 34. Min lilla Billie vill gärna ha en härlig solskyddsdräkt till sommaren. Vi ska ju till Kroatien och där måste man ha ngt bra för att må bra!

 35. Så himla fin!! En sån skulle min lilla Gustav behöva ha på sjön och på landet i sommar! Då kommer han att dra strl 62 så det vore perfekt! 🙂

 36. Väldans fin, men jag måste nog säga att den som ni köpte till Rio i miami slår allt! Rio var ju så sjukt söt i den att jag nästan maniskt jagade runt efter den till min (då i magen) lilla tjej. Sorgligt nog gick den inte att skeppa till svedala 🙁.

 37. Vilket fint set=) Jag har precis blivit gudmor till en underbar liten flicka, detta skulle passa henne perfekt i sommar!

 38. Åh, den skulle min lilla Maj vara toppenfin i när vi åker till Grekland om några veckor! Och den fattiga föräldralediga mamman skulle också bli väldigt glad …

 39. Vore toppen till min yngsta! Hon måste ju till stranden i sommar eftersom tvååringen älskar att bada. 🙂

 40. Halloj! Hoppas på lite tur 🙂 Setet skulle vara perfekt för min Elsa när hon ska göra beach 2011 premiär! Kram & tack för en bra o underhållande blogg! /Sussi

 41. Halloj! Hoppas på lite tur 🙂 Setet skulle passa perfekt till min Elsa när hon ska göra sin beach 2011 premiär i sommar! Tack för en bra & underhållande blogg! Kram

 42. Jag vill vinna!!! Den skulle passa min son perfekt denna kommande förhoppningsvis soldränkta sommar

 43. Hej Cecilia!
  Har tänkt på dig hela dagen och historien om den idiotiska mannen som ville få dig att tro att du hade gjort en buckla på hans bil. På vår bil har vi en jätterolig funktion, park assist, man trycker in en knapp innan man kör förbi luckan man vill in i, sen mäter bilen åt en och talar om när man ska lägga in backen och om det behövs justera upp bilen igen, när man ska köra framåt. Jag behöver inte ens hålla i ratten och det blir sjukt snygga fickparkeringar varje gång. Ha, ha, hoppas att det står ett sånt där surt gubbgäng och hånler åt mig nästa gång jag ska parkera så ska jag allt visa de. Hihi, säg inte till någon att det var min park assistant bara. 🙂
  Hoppas att jag vinner solskydd!

 44. Den skulle min lill-gosa passa perfekt i!! Men, du kanske inte hade räknat med över 90 kommentarer….Håller i alla fall en tumme 🙂

 45. jag vill gäran vara med, tänke det kunde bli en fin preset till min brors dotter så jag håller tummarna =D

 46. Vad fin den här soldräkten är! Skulle passa prima på min Elvira när vi åker till Rhodos på söndag.
  Tack för en kul blogg!

 47. Ja 105 är ditt tal eller hur ? 😉
  Min lilla Ian skulle ju passa perfekt i den där supercoola dräkten!

 48. Hmm… Sannolikeheten att du skrev ett tresiffrigt tal är rätt liten, men jag testar ändå. Vore kul att vinna!

 49. Åh, sitter precis och bokar sommarens resa och min 8 veckors bebis första resa! Hon kommer nog att ha strlk 62 när det är dags för solen!

 50. Ska bli storasyster strax och det vore perekt för den lilleskrutten så jag kan bada och busa med den i sommar! 😀

 51. Är gravid med nr 2 (som kommer närsomhelst), skulle vara jättekul att vinna! Jättehärlig blogg du har förresten!

 52. Den skulle passa min systerdotter perfekt, vill gärna vinna den 🙂. Tack för en superbra, rolig och inspirerande blogg, har läst dagligen i två år nu

  Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *