Någon som vill köpa The Gemma i 37?

ANNIKA:

Hej,
Jag köpte ett par svarta ”Gemma” i storlek 37, men de är för stora för mig. Livrädd att storlek 36 ska ta slut innan jag hunnit skicka tillbaka 37orna så beställde jag direkt ett par 36 och får skicka tillbaka 37orna lite senare.
När jag beställde de nya skorna så såg jag att storlek 37 är slut, då fick jag en tanke att det kanske finns någon som vill köpa de av mig? Helst att man hämtar skorna hemma hos mig, (söder om stockholm) alternativt att vi möts upp i stan.
Så slipper jag betala frakten tillbaka och någon annan kan få köpa dessa fantastiskt snygga skor!
Vore toppen om du kan lägga ut den här kommentaren 🙂

Det är på ett sätt både superkul och supertråkigt att Blankens skor säljer slut så sabla snabbt (särskilt vissa modeller och vissa storlekar ska tilläggas!) – nu är vår biker boot ”The Gemma” i eko certifierat läder sopren i vissa stl – 37 tex – och jag tror tyvärr inte den kommer tillbaka förrän nästa höst (inte omöjligt dock att våra återförsäljare har den kvar!). Alltså passar jag gärna denna kommentaren vidare – är det någon där ute som är sugen på en svart stl 37 så har Annika en! Lämna kommentar här nedan så kan jag hjälpa till att koppla ihop er om det skulle bli aktuellt!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Stina
  Stina

  Hej! Jag är intresserad… Är skon använd? Och isåfall pris? Så otroligt snygga skor du designat Cecilia! ❤️

 2. Profilbild för Annika
  Annika

  Hej, de är endast testade hemma, så de är helt nya! Så jag vill ha samma pris som de kostar

  1. Profilbild för Cathrine
   Cathrine

   Hej Annika!

   Maila mej på abergcathrine@gmail.com så fixar vi med betalning och hämtning av Gemma!

 3. Profilbild för Cathrine Åberg

  Hej Annika!

  Min mamma vill ha dom och betalar gärna på en gång!
  Hör av dej till mej så fixar vi detta!

  Mvh Cathrine

  1. Profilbild för Annika
   Annika

   Hej, din mamma får gärna köpa skorna! Kan vi få hjälp att komma i kontakt med varandra?

 4. Profilbild för Cia
  Cia

  Jag tycker att du ska vara stolt och glad över att skorna säljer slut så fort! Det är ett bevis på att du hittat rätt och fyller ett hål på skomarknaden. Hejja dig som vågar och har förmågan att dels designa sjukt snygga skor utan att tumma på kvalitet och miljön.

 5. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag är så glad att många av skorna kommer i stlk 42! Det är inte lätt att hitta bra snygga skor i den storleken tycker jag.

 6. Profilbild för Annika
  Annika

  Stina, du var först, vill du köpa? Annars får Cathrine köpa!

 7. Profilbild för Mia
  Mia

  Och om det inte löser sig med nån annan köpare så finns jag tillgänglig! 🙂 Bor i Stockholm och kan hämta upp dem när de passar.

  1. Profilbild för Elin
   Elin

   Hej Mia! Du kan få köpa mina, också storlek 37 och lite för stora för mig. Cecilia har min epost, alt skriv dina kontaktuppgifter här så kontaktar jag dig

 8. Profilbild för Emma
  Emma

  The gemma kan bli en julklapp till mig själv… Först måste jag veta omkretsen upptill i strl 36?
  Så snygg och användbar sko!

 9. Profilbild för Jessica Lif
  Jessica Lif

  Hjälp, söker med ljus&lykta efter ett par svarta Gemma i storlek 37. Maila mig om de finns någon av er som fortfarande vill sälja

  1. Profilbild för Gabriella
   Gabriella

   😀 jag har – se min kommentar för emailadress

 10. Profilbild för Gabriella
  Gabriella

  Hej! Öppnade just paketet med Gemma stlk 37 och inser att de är för små. Beställde 37 eftersom jag har the Isabelle i blått hemma i den storleken och de är nästan stora. Är det någon i närheten av Göteborg ( bor i Alingsås) som vill köpa stlk 37? Maila mig!

  1. Profilbild för Gabriella
   Gabriella

   min email är : gabbidrottz@gmail.com ( utan punkt mellan namnen alltså )

 11. Profilbild för Mia
  Mia

  Vilken fantastisk service Cecilia, att förmedla kontakter! Jag har nu köpt mina Gemma av Elin och är sååå nöjd! Tusen tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *