Något för er

La Redoute samarbetar i höst med Vanessa Bruno, modellen sångerskan, skådespelerskan och designern. denna specialkollektion kommer innehålla inte bara plagg för oss ladies och utan också för kottarna. Jag gillar verkligen Vanessa Brunos design, även om jag själv aldrig ägt något plagg. Kvaliteten brukar som jag förstått hur som helst vara ypperlig och priserna förstås där efter. Jag har bara kollat in bilderna än, alltså inte tittat på nära håll eller känt med händerna men om jag får gissa utifrån fotografierna kan detta bli exakt hur bra som helst. Och om jag känner er rätt så kommer ni gilla det här minst lika mycket som jag gör. Att priserna också är mer La Redoute-iga än Vanessa Bruno-iga är förstås också ett plus. Men som sagt. Vi får hålla ut och se detta som en anledning att länga till hösten! Här ett litet axplock. Min egen favorit är den stickade tröjan överst i bildserien. Helt sabla perfekt är den.


Publicerat

i

av

Kommentarer

 1. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Åh! Tack för tipset! Ska hålla ögonen öppna på La Redoute under hösten!

 2. Profilbild för Mina

  Fy vad snygga saker! Vill ha!
  / Mina
  http://www.minipiccolini.com

 3. Profilbild för Mina

  Superbra tips! Fy vad snygga saker! Vill ha!
  / Mina
  http://www.minipiccolini.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *