Vi ska strax hoppa in i bilen hela lilla familjen och åka till min hemstad Mariestad. Där ska större delen av helgen ägnas åt att laga (baka?) lasagne, för på söndag ska Bonnie döpas och släkte kommer på kalas. Vi har haft jordens ångest med det där med dop (Hur ska det göras? Var? I vilken omfattning, det vill säga bara familj eller kompisar också? Kyrkligt? Namngivningsfest?) och det har dragit ut på tiden innan vi nu äntligen beslutade oss för att slå till i mina hemtrakter tillsammans med min bästis Theresas dotter Lill som döps samtidigt.

Sitter och kikar på Matthew Williamsons andra kollektion för H&M detta år. Den som släpptes i april missade jag tyvärr helt (jäkla tidsbrist). Där fanns en skinnjacka jag gärna slagit till på. Den andra som lanseras nästa vecka, den 14 maj har ingen lika tydlig favorit, men visst finns där ett par små godsaker. Mest för att jag gärna vill ha lite Matthew Williamson i garderoben.

Den här tunikan får väl till exempel ses som en frestande sommarkaramell? Tilla bara ben på stranden till exempel.

Eller varför inte den här västen som med garanterad framgång får fart på vilken enkelt vit T-shirt som helst. 14 maj var det som sagt dags!

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *