Något nytt till alla

Igår gav vi oss på ett riskabelt uppdrag, åtminstone i sällskap av två små barn, men det visade sig bli en succé så det var ju tur att vi vågade. Både jag och Per var så fruktansvärt shoppingsugna, ni vet när man längtar ihjäl sig efter att strosa runt i en butik och, om man har tur, komma hem med händerna fulla av löftesbringande pappkassar.
Vi började på Cos. Det blev ev T-shirt till mig och en helt ny garderob till Per. Är ni i Stockholm i sommar – ta med er snubbe till Cos! Svinsnygga grejer och bra priser, det är ju inte så att det kryllar av spännande shopping för män i vanliga fall menar jag. Men Cos är riktigt bra. Även på damsidan förstås.
När vi länsat Cos stack vi vidare till NK där jag hittade helt underbara kläder till Rio inför hennes dop i augusti. Bonnie hade inte dopklänning och Rios fall är jag tveksam om det ens skulle finnas i hennes storlek. Hon kommer vara nästan tio månader ju. Istället hittade jag en makalöst söt liten tyllklänning och en randig kofta. Och volangtrosor. Alltså, det där näpet gulliga och sockervaddssöta, det är ju för härligt att frossa loss i ibland, eller hur?
Och skoälskaren Bonnie, hon fick ett par nya ballerinor med rosetter på så hon var lycklig som en lärka också.

20110715-121134.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för m47
  m47

  Min lilla tjej har haft klänning + volangtrosa mest hela sommaren hittills. Så fantastiskt sött ju!

 2. Profilbild för Nora
  Nora

  Åh vad fint! Vad är det för märke på tyllklänningen? Var på g att köpa Mini Rodinis tyllklänning men det verkar dessvärre vara slut i min dotters storlek. Hon ska nämligen också döpas men i september.

 3. Profilbild för malin-malin
  malin-malin

  Jag är så gammal att jag vet att volangtrorsor heter ”ankstjärttrosor:)

 4. Profilbild för Sara
  Sara

  Var har du fått tag på den fina filten som kläderna ligger på? Letar överallt efter en sådan.
  Tack för en inspirerande blogg!! Kram Sara

 5. Profilbild för Jessica E
  Jessica E

  COS is da shit för hela familjen!!! Jag är såld på den butiken 🙂 Men uttalar man det sos eller kos??

 6. Profilbild för Linnea
  Linnea

  COS = Collection of style, så Kos skulle jag säga (eller C.O.S)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *