Nämen, är inte det där… ett par trosor?

Huva. Det blev körigt i morse. Vi råkade sova lite för länge och sen skulle alla upp och iväg. Barnen skulle ha kläder på sig, och när man väl fått på någon de där kläderna skulle de av igen. För då hade minsta bajsat. Vi slängde i oss frukost och när klockan var fem i nio kom jag på att det skulle komma en reporter från en lokaltidning och göra en intervju med mig. Jag jäktade upp på övervåningen och slängde lite smink i nyllet, men hann inte duka undan frukosten innan det ringde på dörren och han stod där, en snubbe i min ålder ( I wish, han var så klart yngre, men än har jag inte riktigt gett upp det där med att identifiera mig med 25-åringar) med kamera och block i högsta hugg. Snygg var han också.

Vi drack en kopp kaffe och pratade en stund. Sedan skulle jag iväg åt ett håll och han åkte väl tillbaka till redaktionen gissar jag. Den urdruckna kaffekoppen ställde han artigt undan, mutade in på den enda lilla tomma platsen bland grötrester och leverpastejmack-halvor på diskbänken. Jag samlade ihop mina saker och svischade förbi röran i köket och hann tänka att äsch, nu måste jag dra, det här får vi städa upp sen. Det var då jag såg något annat bredvid hans kopp. Ett litet tygbylte. Vad fan är det där?

Jaha. Mina trosor. Mina använda trosor. Som måste ha råkat hamna där på sin väg mellan övervåningen och tvättstugan nere i morgonstressen.

Jag undrar hur han tänkte och kände, reporter-stackarn?

Jaha. Jag ställer koppen här. Bredvid hennes trosor. Fräscht. Freshness.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för feministmorsan

  Hahaha 🙂 Skrattar så jag gråter här! Tack för att du bjuder så mycket på dig själv!

 2. Profilbild för Andréa
  Andréa

  HAHA! Underbart Cecilia. U-N-D-E-R-B-A-R-T!
  Så jäkla härligt att du bjuder på de. Men samtidigt hellre skratta än gråta va?

 3. Profilbild för petra
  petra

  Tack för den, första ordentliga skrattet denna morgon! Underbart.

 4. Profilbild för andrea
  andrea

  Hahah! Så härligt att du verkligen bjuder på dig själv! Det här gjorde min dag 😀

 5. Profilbild för Maria
  Maria

  Ha ha ha vilken grej!

 6. Profilbild för Sg

  Hahaha tokigt roligt!! Forts fin dag 🙂

 7. Profilbild för Missan
  Missan

  Nu satte jag kaffet i halsen! Jag garvar så tårarna sprutar!

 8. Profilbild för maire
  maire

  Ha ha ha!! En gång glömde jag ett använt trosskydd på handfatet. Kom på det när kompisen hade gått (hon hade givetvis varit på besök på den toan innan hon gick…) Sjukt äckligt och pinsamt!!

 9. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Haha! Du är fantastisk! Underbart att du bjuder på dig själv, som ofta!

 10. Profilbild för catalina
  catalina

  HAHAHAHAHA!!!! Du gjorde min dag! Tack!

 11. Profilbild för Anora
  Anora

  Hahahahaha… Brukar aldrig skratta högt åt nått jag läser men detta var ju kul… Och mkt igenkännande…

 12. Profilbild för m47
  m47

  Hahahahahahaha. Classic!

 13. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Hahaha. Succé!

 14. Profilbild för Helena E - bodycomf

  Hahahaha… Det där är sånt som händer när man tänker ”jag lägger det här här så länge, ska bara fixa det där andra först”. På nåt konstigt sätt dyker det sen upp mer och mer andra saker och till slut har man glömt det där första. I ditt fall ett par trosor bland disken. Mycket underhållande för oss, men pinsamt för dig! 😉

 15. Profilbild för Viola
  Viola

  Åh, så härligt att få skratta så där högt ibland, du gjorde min dag!

 16. Profilbild för Anna
  Anna

  Like. Dubbellike!

 17. Profilbild för Anna

  Tack för kaffet liksom! Själv tackar jag för skrattet, det första för dagen tragiskt nog. Men så blir det lätt när man jobbar hemifrån…

 18. Profilbild för Anna O
  Anna O

  Hej Cecilia! Kan du inte tipsa dina läsare om musikhjälpen http://www.musikhjälpen.se. Alla flickor har rätt att gå i skola! /Anna

 19. Profilbild för Eva
  Eva

  Haha, du e så härlig, skrattar högt och det händer inte så ofta, det är helt underbart tokpinsamt o så himla roligt!!

 20. Profilbild för Jeanette
  Jeanette

  Härligt! Jag gillar dina inlägg! 🙂

 21. Profilbild för Annika
  Annika

  Skriv din kommentar här!
  Hahahaha fy fan vad roligt!!! :))))

 22. Profilbild för Julia
  Julia

  Hahaha! Kom på mig själv med att skratta högt framför datorn, så härligt att läsa om dina bravader! Mänskliga i allra högsta grad! 🙂

 23. Profilbild för Lollo
  Lollo

  Haha det var det bästa skrattet för dagen, eller förresten för hela veckan. Tack för att du delar med dig!!!

 24. Profilbild för Svandis Ros

  Ja ja… kan vara bra o skölja ur trosorna i diskvattnet när du väl har diskat… 😉

  Hörde någon gång om en kille som tvättade sina underkläder i sin DISKMASKIN…

  Så varför inte tvätta trosorna där i diskhon… Kanske var det en självklarhet för mannen… om han ens märkte att det var använda trosor och inte en T-R-A-S-A.

  Tack för ett härligt skratt… så tokigt 😀

 25. Profilbild för Natalie
  Natalie

  haha… 🙂 småbarnsmamma med mycket i huvudet, känns igen det där. Känner också igen det där med att tro att alla som är mellan 20-27 är jämnåriga med mig (är 31). Du gjorde säkert succé, trots trosor på diskbänken! 😉

 26. Profilbild för Hannah

  Haha, du är så himla rolig! Jag älskar att du inte tar dig själv på så himla stort allvar.

 27. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Du är helt underbar!! Skattar ofta högt när jag läser dina inlägg.:)

 28. Profilbild för Em - mamma på NZ

  Hahahaha du är så himla skön Cecilia! Tack för att du förgyller min dag, och faktiskt visar vardagen precis så rörig som den ibland är. Jag är så innerligt trött på alla perfekta fluff bloggar som visar allt annat än en normal vardag som man kan förlika sej med. Din blogg däremot, den är helt jäkla underbar!

 29. Profilbild för Anna
  Anna

  Hihihi! Kan inte låta bli att kommentera fast jag inte brukar! Din blogg är en av höjdpunkterna i min vardag och jag har läst den hur länge som helst! Tack för att du delar med dig av allt och för att du är så härlig!

 30. Profilbild för fashionmama

  haha! underbart!!

 31. Profilbild för elin

  Haha, det där känner jag igen. Jag hittade min mobil i troslådan i tisdags. Då ska det tilläggas att jag letat efter den i timmar. Tillslut var jag helt säker på att någon snott den ur min jacka på förskolans Luciatåg samma morgon. Knasigt!

 32. Profilbild för Karin
  Karin

  Jag dör så roligt!!! Underbart! Tack för skrattet, det behövdes!

 33. Profilbild för Ida

  Haha jag dör! Helgen hade inte kunnat börja roligare, tack för den 🙂

 34. Profilbild för Anna
  Anna

  Oj vad pinsamt men kul.. känner igen det där.. råkade själv stoppa ned använda trosor i dotterns dagispåse, dvs kläder vi skickar med till dagis. Någonstans gick det fel även där, man är på väg mot tvättstugan och inser hundra saker längs vägen som ska göras. Stackars dagisfröken…… Ha en riktigt god jul!! Kram från Övik

 35. Profilbild för Mia
  Mia

  Ha ha ha! Du är rolig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *