Nån som behöver en vagga?

Rio har flyttat in i sin spjälsäng och nu är vaggan överflödig och till salu. Annonsen kan ni kolla in här, på Loppi.se. Den är toppen eftersom den ju dels går att gunga (förstås) och så har den hjul på sig, så man kan rulla med sig lilla bebisen om man går från ett rum till ett annat. Vi köpte den begagnad i höstas – skicket är fint, inte perfekt, men bra, och madrass och ”kantfluff” får ni så klart med på köpet. Priset går absolut att diskutera. Eller, så kanske någon vill byta den – mot en bra DVD-box eller nåt? Kom med förslag vetja! På mailen. Adress står här bredvid.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Josefine Olofsson
  Josefine Olofsson

  Hej.
  Jag är väldigt intresserad av din vagga, jag har länge funderat på att köpa en. Nu är bebisen snart här så det kanske är läge att göra det nu.
  Hoppas den finns kvar 🙂.

  / Jossa.

 2. Profilbild för Mia
  Mia

  Herre Gud! Vad snål du är som vill ha pengar för den gamla vaggan som var second hand innan du köpte den. Din rubrik får det låta som du ger bort den, men oh nej du vill ha pengar för den!! Du och din man tjänar väl tillräckligt?

 3. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Mia: Du är konstig och du irriterar mig. Din kommentar var bland det mest bortskämda och dumma jag läst.

 4. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Åh, den vaggan ser ut som vaggan vi haft till vår dotter! (skillnaden är att våran har inga hjul) Den är helt underbar!! Barnet vaggar i princip sig själv när hon/han rör sig och i varje fall på våran finns en spärr som låser vaggan, om man inte vill att vaggan ska gunga. Hoppas ni får den såld, för vaggorna som hänger på de där ställningarna är fantastiska! Vi kommer utan tvekan ta fram vår vagga igen, om/när vi får ett till barn. Gillar din blogg, förresten! Den gör mig glad! Kram

 5. Profilbild för Mia
  Mia

  Vadå bortskämd ? Hur var kommentaren bortskämd?
  Det förstår jag inte.
  Samt varför är jag konstig? Det var min åsikt. Jag skulle ge bort den om jag var du inte ta 500 för den.

 6. Profilbild för Julia
  Julia

  Ibland undrar jag hur man orkar blogga med tanke på att det verkar finnas många, alldeles för många, människor som behöver trycka ner andra och väljer att göra det på internet. Det är så uppenbart vad det handlar om. Att smyg-mobba. Känns läskigt att det är så vanligt. Hur mår människor egentligen? Känner man sig träffad bör man nog överväga att söka någon sorts hlälp.

  Själv är jag i alla fall väldigt glad att just du, Cecilia bloggar. Jag kom av en slump in på din blogg för ett år sedan. Jag brukar inte läsa bloggar men du har trots det blivit lite av en förebild för mig som är några år yngre, lever ett annat sorts liv och har inte ens barn ännu. Det är just hur du är som människa som inspirerar mig.

  Fortsätt gärna att skriva för vi verkar vara många som uppskattar det.

 7. Profilbild för Ella
  Ella

  Fin vagga, men behåll den i förrådet, ni kanske vill ha fler. En bra blogg

 8. Profilbild för Valerie
  Valerie

  Din blogg är jättebra, ta inte åt dig av sådana som Mia. Hon har tydligen jättestora problem som hon vill ta ut på dig! Kommer du att jobba mer för Äntligen Morron? Saknar dig där!

 9. Profilbild för sofi
  sofi

  Mia ! E du helt dum i huvudet? Det handlar väl inte om hur mycket man tjänar? 500 e billigt för en vagga! Om Cecilia var snål skulle hon väl inte lottat ut sin mulberry väska som hon lätt kunde fått 1500 eller mer för! Så va tyst med dig och skaffa dig ett liv!

 10. Profilbild för R-M
  R-M

  Jättefin vagga och så smart med hjul på, den får du nog snart såld och håller med Sofi 500 kr är billigt.
  Heja Cecilia!

 11. Profilbild för Eva-Lotta
  Eva-Lotta

  Hej Cecilia! Tack för en trevlig blogg!
  Kan fotografera dina tjejer (är självklart fotograf, med specialitet barn & bröllop) som byte mot vaggan, kan det vara nåt? Hör av dig isf! Glad påsk!

  /Eva-Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *