Jag fortsätter rensa i min garderob, godbitarna säljer jag och pengarna tycker jag den här gången får gå till Barncancerfonden.

Först ut är de här vansinnigt snygga kängorna från Carin Wester. Modellen heter Manne och de har snörning fram och dragkedja bak. Storleken är 39, men jag som har 38,5 fick lägga en värmande och skön läder och ull-sula i för att de skulle sitta riktigt bra. Den här enormt hajpade skomodellen har haft problem med dragkedjorna som lätt gått sönder, men i mina boots är dragkedjorna bytta och fungerar som de ska. Sulade och klackade och mycket måttligt använda – fantastiskt skick med andra ord, till och med kartongen finns kvar tror jag. Nypris 2500 kr tror jag (eller var det två å sju?, eller två å nio?). Maila mig ett snyggt bud och skorna är dina.

0 svar

  1. Nej! Inte dem! De var ju så fina på. Fint att du gör som du gör men de skorna skulle jag behålla om jag var som dig 🙂 Hade lagt ett bud om det var i min stl.

  2. Ja gud dom är ju kalasfina ju, skulle gärna lägga att bud men mitt skulle nog inte bli så snyggt 😉, känner mig inte så rik denna månaden, så jag överlåter det till någon annan men drömma kan man ju alltid ! kram kram

  3. Men vad fina, skulle såååååå gärna äga dom, visste jag att dom passade skulle jag lägga ett bud direkt. Nu vågar jag inte riktigt … Kanske återkommer jag.

  4. Åh, det står mitt namn på dem! 😉 Jag har också 38,5 så en sula i skulle funka även för mig. Inget bud än så då slänger jag iväg ett så vi kan få igång lite budgivning. Jag börjar på 800 kr!

  5. Tycker att det är så himla bra gjort av dig C! Fortsätt med det. Jag ill lägga ett bud men vet inte hur de ser ut på. Har du något blogginlägg att länka till där du bär dom?

  6. Perfekta, skulle göra min höstgarderob mycket roligare och för ett gott ändamål till råga på allt, 950 kr är budet.

  7. Hej Cecilia, jag lägger ett bud på 1000! De skulle passa superbra till alla mina nya fina strumpbyxor i olika färger och ännu har jag inte köpt en examenspresent till mig själv. Ha en bra dag. Kram

  8. […] kan inte glömma de här skorna – Manne från Carin Wester. För tre (!) år sedan sålde Cecilia Blankens dem på sin blogg. Jag bjöd på dem, men för lite och de gick till någon annan. Tycker de är så snygga men de […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *