Nån som vill ha?

Nu jäklar vevar jag med storsläggan i garderoberna här hemma. Både mina och Bonnies klädkonton måste minskas (mina för att… well, det får inte plats helt enkelt, Bonnies för att hon vuxit ur hälften). Skorna på bilden ovan är trotjänare som nu åker ut med öronen först. Fast riktigt så osentimental palllar jag inte att vara. Åtminstone inte när det gäller skor. Därför undrar jag om någon av er läsare skulle kunna tänka er att adoptera de här små raringarna? Den vänstra skon är en lila mockastövlett från Rizzo, hur bekväm som helst! Välanvänd ska erkännas och kanske i behov av omklackning men i övrigt finfin och ja, som sagt, alldeles underbar. Storlek 39! Den andra kommer från Vagabond, en brun läderstövlett med resår i sidorna. Storlek 38. Jag har storlek 38,5, men båda dessa sitter perfekt, varken för stora eller för små. Så befinner du dig också nånstans mittemellan i storlek och har kort om cash inför vintershoppingen eller liknande är du kanske rätt husse för de här älsklingarna. Porto står du för, annars är kärlek och omtanke till skorna det enda jag förväntar mig. Båda eller ingen gäller.

Maila om du är intresserad!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sabina
  Sabina

  Oj va fina skor. Vi har verkligen samma smak. Mina svullna gravidfötter skulle älska att bära dessa fina om dagarna.

 2. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Tuppen ja!! Åååhhhhh, de bruna Vagabond är ju helt underbara! Storleken är min och skulle sitta som en smäck på mig nu i höstsolen. De lila blir perfekta till min syster som saknar snygga höstskor att traska runt i.

 3. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Tuppen ja! Åhh de bruna Vagabond är underbara, passar perfekt nu i höstsolen. De lila blir perfekta till min syster.

 4. Profilbild för Anja
  Anja

  Skorna är helt fantastiska! Riktiga vill-ha skor!

 5. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Mina tre fina tjejer på 7, 3 och 1 år är ju helt fantastiska och så, men att fixa nya skor med dem i släptåg är ju inte att tänka på;-). Häromdagen sprang jag snabbt in i en affär, ryckte åt mig ett par stövletter (liknande dina bruna) som jag har haft ögonen på ett tag, betalade och sprang ut igen. Ingen hann bli missnöjd under tiden, vilket ju var kors i taket och superskönt, men däremot blev jag grymt missnöjd när jag kom hem och provade skorna (vem köper skor utan att prova egentligen!!!!) och upptäcker att de ju inte alls passar. Jag är nämligen också en 38,5, det här var en 39 och en gigantisk sådan. Och så ringde jag och 38 var naturligtvis slut 🙁. Nån till runda för att hitta några andra är inte i sikte…. så jag tänkte att jag kanske liksom skulle kunna ta hand om dina snyggingar… om du vill?

 6. Profilbild för Frida
  Frida

  Hej, jag är spekulant på bonnies jacka från minirodini om hon vuxit ur den? 😉 har letat land och rike runt efter den. Men varit slut överallt!!
  MVH Frida

 7. Profilbild för fia
  fia

  men, visst det e ju gulligt att du ger bort dina gammla skor….men att du e sa snal att du vill ha pengar for porto. Det har val du rad att bjuda pa!?!

 8. Profilbild för Anna
  Anna

  O, herre min je vad perfekta de bruna vore för att återgå till ”jag-är-inte-bara-mamma-utan-också-kvinna” efter ett års mammaledighet och utslitna fotriktiga Converse! Lagom till jobbstarten skulle jag se ut som att jag är med i matchen igen! Och de lila skulle utmana mitt mod – grymt snygga men inte ska väl jag spatsera i dem och tro att jag är nån här i småstan..eller JO det ska jag. Nu. Våga. Våga lite mer. Kanske kan inspirera andra till att våga…

 9. Profilbild för Lina
  Lina

  De bruna vill jag ha!! Precis vad jag letat efter!

 10. Profilbild för Malin

  De bruna stövlarna från Vagabond är ju supersnygga! Älskar verkligen Vagabondskor, de är så bekväma. Precis min storlek också! Jag skulle gärna adoptera dem! De skulle få mycket kärlek och omtanke från mig. Jag skulle verkligen behöva ett par nya höstskor, som nybliven mamma som nu bara lever på föräldrapenningen räcker det oftast inte till en själv utan det är den lilla som får allt. Inte hinner man ge sig ut och prova skor heller med en liten bebis. 🙂

 11. Profilbild för Sara
  Sara

  Åååååh! Jag vill jag vill gärna ha ett par, Spelar ingen roll vilken utav dem. Jag är i desperat behov av nya skor, men som mammaledig på en skral inkomst har jag inte råd att prioritera mig själv just nu 🙂

  Båda är jättesnygga- du väljer vilka du vill skicka till mig 🙂

  Tack för en bra blogg.
  Hälsn Sara

 12. Profilbild för Helle
  Helle

  Tycker om din blogg med tips och allt trots att jag inte är gravid och lite äldre än din normala målgrupp…..och mina tonårsgrabbar skulle verkligen gilla att se sin mamma i de bruna skorna..

 13. Profilbild för Sandra

  Haha va sjukt, sitter just och letar efter någon form av höstsko på nätet och de bruna är precis sådana jag tänkt mig i huvudet men som jag inte hittar någonstans alls. Eller jo, hos dig då. Så jag skulle bli ÖVERLYCKLIG, minst sagt!

 14. Profilbild för Helén Stenemalm
  Helén Stenemalm

  Åhh vilka härliga skor, och precis i min storlek! Vilken lycka för en nybliven mamma som går på föräldrapenning (= inte så fett med pengar direkt!)

 15. Profilbild för sara
  sara

  skorna är riktigt, riktigt fina!
  så är även du som beslutar dig för att någon annan kan bli lycklig ägare till dem. hoppas att det blir jag 😉

 16. Profilbild för Inez

  Hej Cecilia!
  först och främst: i <3 your blog!!!
  Sen: snälla låt mig få dessa skor och ge till min syster i julklapp. jag är helt säker på att hon skulle älska båda två! Men hon bor i uppsala som aningen fattig student och har inte råd att köpa fina skor. Bara idag var vi på stan och hon kollade sådär uppgivet på alla skor!
  Hur som helst, perfekt julklapp ju! Tycker du inte?

  Please? 🙂

 17. Profilbild för elvira
  elvira

  många som vill ha dom.. och jag är en av dom.. jag är ingen mamma men jag gillar skor.. jag vill ha båda jag betalar porto och ja kommer älska dom till döds.. yaaaay

 18. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Hej hopp!
  Jag hoppas att jag kan få lägga beslag på dessa godbitar 🙂 Vill gärna ge mig ett par nya skor eller 2. Tycker jag skulle vara värd det, nu när jag gått med magen i vädret 9 mån. Var beräknad igår och vankar o väntar nu.

  Jennie

 19. Profilbild för Emelie

  Jag vill väldigt gärna äga de bruna ursnygga dojjorna!
  Kram och hej Från Emelie

 20. Profilbild för Kia
  Kia

  Åhh dom lilla stövletterna skulle få följa med mig på mitt 30-års party i stor stan nästa helg. Skulle passa en blivande tant som mig 🙂 Mvh Kia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *