Nån som vill komma?

Kista galleria, som jag också ska samarbeta med på lite olika sätt framöver har premiär för ett nytt koncept på lördag:Monday mordnings som kommer bli värsta bästa grejen för alla föräldralediga när det drar igång inom kort. Lanseringen i helgen kommer att innebära Katerina Janouch och Ann Söderlund som är där och pratar om sina nya böcker, Mia Öhrn som tipsar om rolig bakning med barnen, kidsen får klippa sig gratis i salongen Rinse (dit jag definitivt kommer ta Bonnie den dagen hon får hår. De har bil-klippstolar och så får barnen kolla på film samtidigt som frisören fixar frippan) och fotas också helt utan kostnad i Kids studio. Det blir också skattjakt och fina goodiebags till alla, dessutom finns en askul lekhörna där Bonnie älskar att hänga de gånger vi varit i Kids court i Kista. Gästerna får också biljetter till visningen av filmen ”Som hund och katt” som kör igång klockan 12.30.

Det finns himla mycket kul att hitta på för en liten i gallerians Kids court-avdelning. Bonnie stod klistrad vid den här aktivitetsväggen när vi var där i fredags.

Är du sugen på att hitta på något kul från klockan 10.00 på lördag och har möjlighet att ta dig till Kista galleria – hör av dig till mig! Jag har några platser att dela ut till er bloggläsare. Först till kvarn får gälla; ceciliablankens@gmail.com

Jag meddelar här på bloggen när platserna är paxade!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Men hjälp vilken söt kjol hon har på sig!!! Var har du hittat den??

 2. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Kjolen kommer från nystartade märket Moore stories!

 3. Profilbild för frank
  frank

  Vi kommer gärna nu på lördag 🙂 Har redan mejlat dig! Hälsningar Mankan & Frank

 4. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Jag skulle gärna åka dit på lördag, hänger ofta i kids court nu när jag är mammaledig 🙂

 5. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Tack, ang kjolen. Nu undrar jag ju såklart även var jag kan få tag i den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *