Fräsch 90-åring

1396391136000-Anderson-and-Mom

Amerikanska journalisten nyhetsprofilen Anderson Cooper och hans 90-ÅRIGA (!!!!) tokrika arvtagarmamma (som också hade en kort karriär i modebranschen och bland annat gjorde en jeanskollektion under 70-talet) Gloria Vanderbilt. (Ja, det var alltså åldern på mamman som var poängen här). (Valde kategorin ”jag gillar” mest för att ingen annan passade bättre samt att jag på det stora hela är mycket förtjust i äldre kvinnor. Eller ja, kvinnor över lag faktiskt)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Gabriela
  Gabriela

  Eeeeh, vad är det som är att gilla med en nittioåring som är totalt plastikopererad? Är det super fräscht? Eller var det ironiskt?

 2. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Tyckte hon såg rätt obehaglig ut… Fast klart coolt att vara med på såna tillställningar när man är 90bast. Tänkt vad vackert rynkig hon hade varit utan alla ingrepp.

 3. Profilbild för Lizzy
  Lizzy

  Men hur gammal är han då? Ser ju inte ut att vara äldre än 40, och vadå var hon 50 när hon fick honom? Eller? Knasigt i vilket fall. Hon ser snarare ut att vara typ 70.

  1. Profilbild för Lisa

   Han är 46, så hon var 44 när hon fick honom 🙂

 4. Profilbild för Carro
  Carro

  Hur fräscht är ett plastikopererat ansikte som är så utslätat och uppdraget till hårfästet att man inte kan stänga munnen för att det stramar?
  Anderson Cooper däremot, han är fräsch.

 5. Profilbild för Moa
  Moa

  Fast åh, det är väl upp till var och en det här med skönhetsingrepp. Vill en inte göra det – gör det inte. Vill en – go for it! Men det här med att ständigt bedöma andra (speciellt kvinnor) utefter deras utseende (och vad de gjort/gör för att upprätthålla det) är så totalt onödigt. Den pressen på kvinnor finns redan överallt i dagens samhälle. Bara att få leva till 90 och kunna gå på tillställningar med sitt barn är väl coolt i sig!

 6. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Gloria Vanderbilt är en legend. Vilket liv hon levt alltså, så många ups and downs. Tycker hon är jättecool och att det är häftigt att hon har så mycket energi vid den åldern. Kan man säga You go girl! till nån som är 90? 🙂

 7. Profilbild för Annika
  Annika

  Visst, det är ju underbart att hon verkar må bra, men aldrig trodde jag att du skulle lyfta fram en så plastikopererad kvinna som fräsch? Känns nästan som att jag har kommit in på fel blogg.

  1. Profilbild för Bea
   Bea

   Känner exakt samma sak! Känns inte alls som att det är något som Cecilia skulle lyfta fram.

  2. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Fräsch kan väl tolkas på lite olika sätt då, men oavsett mängd ansiktsingrepp så ser hon ju ändå yngre ut än sina 90 menar jag. Både till stil, make up och approach liksom. Och man behöver ju liksom inte hata eller döma henne för vad hon nu har gjort i sitt fejs. Jag skulle kanske föredragit henne med lite mer ålder i plytet, men som fenomen av vår tid är hon ändå rätt intressant får man väl säga.

 8. Profilbild för MC
  MC

  Fast kolla in kläderna, stilen och lusten att ”blomma”. Jag tycker fan hon är fräsch oberoende av mängd kemikalier i ansiktet. Om hon så varit 70 hade hon varit fräsch med den spunken.

 9. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Ser det inte lite ut som att hon är hans buktalardocka?

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Ha ha ha, ja, FAKTISKT!

 10. Profilbild för Nina

  För att lyckas gå ned i vikt lättare kan Efedrin vara till stor hjälp. Viktigt att veta är att inget bantningsmedel fungerar helt av sig själv. Man måste kombinera det med klassisk bantning. Bantningspiller kan hjälpa dig att förlora vikt snabbare, men kan inte hjälpa dig att tappa vikt om du äter ohälsosam mat och inte motionerar eller tränar.

  Läs mer om Efedrin på http://www.apotek24.co.uk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *