B90A0445Somliga i familjen har sedan igår i raketfart utvecklat en massiv kärlek för de verkligen jättegamla gubbarna i bandet Kiss. Igår var det nämligen Idol-final och jag och brudarna var på plats, det var en fantastisk show med massor av bra musik och bland många andra uppträdde också Kiss. Både Bonnie och Rio gjorde tefatsögon där vi satt i bänkarna och man såg liksom hur de registrerade allt som hände på scenen. Kläderna. Tungorna. Sminket. Movesen. Exakt allt med Kiss var tydligen hur coolt som helst. Och när vi gick genom VIP-avdelningen backstage på väg ut från området fastnade vi liksom i en av korridorerna för det höll på att fipplas med skosnören och klänningar och dockor och den ena satte sig på golvet och ”orkar inte ta ett steg till” – ni vet, så där – och då kom som genom ett trollslag hela Kiss med entourage på väg ut mot scenen igen – i full mundering och travade förbi oss. Vi tryckte oss mot väggen för att farbröderna skulle ha en chans att kunna passera och precis när de gjort det, var det en av dem, minns inte vem det blev lite rörigt där, som plötsligt vände sig om och sänkte sig över sina enorma platåsko – fram mot Bonnie och Rio – där han sträckte ut sin långa tunga och gjorde ganska exakt (fast eventuellt något mer effektfullt) den där gesten Bonnie försöker återskapa, ungefär 10 centimeter från deras blonda små huvuden. Barnen knockades av coolchocken i allt detta och var stumma i säkert… 10 sekunder efteråt. Och med varsitt tidigt barndomsminne för evigt inristat i minnet gissar jag.

Bonnie har numer helt dumpat Yohio och tänker bara foka på Kiss menar hon, medan Rio planerar fortsätta gilla båda och säger med sin gulligaste ”prata-med-en-hundvalps-röst ” naaaw, han i tofsen ä SÅ gööööölli”

Har också lite dåligt samvete över att jag lägger upp bilden ovan eftersom Bonnie fick mig att lova att jag ”INTE fick visa den för Kiss” (älskar  iofs hur hon överskattar mitt sociala nätverk så att säga) – men nu har jag ju publicerat den och vem vet, Gene Simmons är kanske en av mina trognaste läsare? En svensk livsstilsblogg med inslag av mode och familjeliv kan ju vara exakt vad han längtar efter att läsa på kvällarna innan han somnar. Och i sådana fall har jag ju svikit Bonnie. Är ändå beredd att ta risken.

0 svar

  1. Hihihi. Sjukt kul, både beskrivningen och upplevelsen för barnen. Min tvååring kollade bilden, pekade på Rio och kläckte: tokit!

  2. Helt underbart! Och jag hoppas Gene Simmons får se bilden. Följer inte dig på Instagram, men nu ska jag kolla om du lagt upp bilden och hashtaggat GS.

  3. Well Cecilia – you finally caught me. I totally read your blog every night. Wouldn’t miss it for the world. But you can rest assure- my memory isn’t what it used to be so I probably won’t remember ever seeing that photo of your daughters. All the best! Gene S

  4. Haha, så sjukt kul! 🙂 Farbröder är rätta ordet, det va precis vad jag tänkte när jag kollade på KISS förra året när de spelade här i Sverige. De ser ut som gamla farbröder på den där scenen 😉

  5. Du är verkligen sjukt kul och dina beskrivningar är fantastiskt bra!! Känns som man var med där o korridoren!

  6. Alltså bilden! Beskrivningen! Tjejerna! Så himla härligt alltihop! Tack för att du fuskade med det där ”lovet” lite så vi fick se bilden; de är ju sjukt lika Kiss! (Fast ungefär arton gånger gölliiiiiare.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *