När det händer nåt där nere

Eftersom jag själv klär mig rätt fegt och mesigt, tycker jag om att låta små extravaganser få fritt spelrum på fötterna. Inom ramarna förstås. Helknasiga skor, av typen bananskor, är inte min grej. Alls. Men butikernas dussinskor där inget händer tröttnar jag på direkt. Nej, det måste hända nåt där nere. Här är några favoritplatåer ur vårens utbud.

Gula färgklickar, 1395 kr, Rizzo, ursnygga till… ja, allt!

Eller de här i läderimitation, från Nilson, 599 kr. Snyggast förstås till en i övrigt downdressad outfit. Slitna jeans, en T-shirt och brun mockajacka kanske?

Lite mer nertonade kanske, men fortfarande rätt coola. Sandaler från Din sko, 249 kr.

Nej hörni, nu måste vi väl ändå gå och lägga oss? Det är ju som man säger en dag i morgon också.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för andrea
  andrea

  Dom gula skorna var supersnygga! Jag har hamnat i ”gulträsket”, 90% av alla kläder jag köpt på senaste har varit gula eller innehållit gult, både till mig och lillkillen, men det är ju Så fint!

 2. Profilbild för m47
  m47

  De gula – vilka humörhöjare!

 3. Profilbild för Cali70

  De gula var superfina! Jag har en fråga till dig, jag har varit mammaledig länge och ska snart börja jobba igen. Jag ska sadla om och börja med en helt ny karriär och det känns väldigt spännande. Nu måste jag bygga upp en jobbgaderob från noll – hjälp vad ska jag satsa på??? Det är ett jobb som kräver att man ser välklädd ut, men inte strikt (ingen dräkt eller så). Har du några råd???

 4. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Digger kilklack, og særlig disse; http://www.fashionmixology.no/shoes-sko/MICHAEL-Michael-Kors-White-Gold-Juniper-Espadrille-Wedge
  Er ikke de bare superfine?? Skal i hagebryllup i juli, og da er disse en favorittkandidat på foten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *