När jag går till jobbet

B90A3299Per har gjort i ordning ett så väldigt snyggt kontorshörn i en del av av vårt hus medan han varit själv här och vi andra varit i Sverige hela sommaren. Men så har han deppat och tjurat på mig över att jag inte använt det ordentligt, utan hellre suttit i sängen och jobbat med datorn i knät. Vilket jag ofta gör. Som en gammal ovana och rest från när jag var nybliven frilansare och liksom kände friheten i ATT KUNNA SITTA I SÄNGEN OCH JOBBA medan jag såg framför mig hur mina gamla Expressen-kollegor satt kvar på sina hårda stolar och inte hade det en hundradel så mysigt som jag hade det i pyjamas och allt.

Hur som helst. Sängen är lämnat åt sitt öde – detta är en mycket bättre plats (har jag nu äntligen fattat)  – så när jag säger till barnen på morgonen att ”nu är det dags för mig att gå och jobba”/”måste ge mig av till kontoret ”- då är det cirka fem meter norrut till denna vackra lilla avkrok jag sticker.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Längs en grusväg

  Det kallar jag lagom lång pendling. Fast vette tusan om jag fått något gjort med den utsikten.

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Men så fin kontorshörna!!
  Vilken gullig man du har!
  Blev så glad när jag hörde om barn nr 3 🙂 Grattis! <3
  Och otroligt nyfiken på NÄR… Fast hört på podden och förstår och respekterar såklart ditt tankesätt när du är offentlig!
  Bara så tydligt att den frågan poppar upp direkt av nyfikenhet 😉
  Vi ska ha i slutet av Januari så hur det än blir med diskussioner kring bebisar eller syskon eller val av vagnar osv så är det ju otroligt kul för MIG när du kommer in på det spåret nu 🙂
  Kram och grattis igen! /Anna

 3. Profilbild för Lina i Karlstad
  Lina i Karlstad

  Alltså, ert boende! Det ser ut som en dröm! Å vad jag hade velat bo så, just där! Njut! (Vilket jag är säker på att ni gör!)

 4. Profilbild för sara
  sara

  Snyggt! Jag hade dock behövt vända skrivbordet mot fönstret då inspirationen ökar när jag har utsikt ☺

 5. Profilbild för Jo
  Jo

  Hej C och grattis till barn! Jag som själv är knocked up för första gången tycker att detta är himla kul. Eftersom jag gillar din stil har jag hittills försökt att googla fram dina gamla gravidlooks så nu håller jag tummarna för lite färsk inspiration. Skulle tycka att det vore så kul om du bloggade om lite tips och looks som funkar när man är gravid, nu inför höst/vinter!

 6. Profilbild för Loppan
  Loppan

  Guessing its from the lyric otherwise a g is missing..
  Lycka till med skorna,

 7. Profilbild för Kikki
  Kikki

  Menar inte att vata jobbigt pekpinneaktig – men enligt feng shui principen skall man helst ha en fast energi bakom ryggen – alltså inte en glasruta. Och en vy som inspirerar framför sig.
  Tack för en bra blogg och inspiration!!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Intressant med feng shui! Själv jobbar jag mycket med arbetsplatser och tänker man på vad som är optimalt för bildskärmsarbete, är det att få dagsljuset in från sidan. Har man ett skrivbord mot ett fönster är det stor risk att få för stora kontrastskillnader i ljushet vilket gör att det blir jobbigt i längden för ögat. 🙂

  2. Profilbild för Cecilia Blankens

   Samma vy åt andra hållet!

 8. Profilbild för Kristin

  Ett ”kontor”? Till ditt ”jobb”?

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Hehe, EXAKT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *