…vräker råttorna i sig popcorn så att det sprutar åt alla håll. Nog för att jag älskar Per gränslöst, men gud vad skönt det är att vara utan honom i bland. Någon kväll då och då bara. Kottarna sover och jag spiller ut mig över hela soffan. Hetsäter snacks. Rapar. Grisar. Zappar och fastnar i konstiga program om vidriga plastikoperationer och fortsätter kolla utan att någon protesterar. Just nu är det bara jag, popcorn-skål nummer två och Desperate housewives. Vad ljuvligt ändå.

0 svar

 1. Love it!!! Preciiis vad jag gör me, mannen och äldsta dottern sover borta och jag är hemma med lilla bebben som sussar sött för natten.

  Vi behöver alla våra egna gris-kvällar 😉

 2. Ha ha, precis som jag just nu!! Älsklingsfisen sover gott och mannen min är på nått hotell. Själv njuter jag för fullt, surfandes med datorn i knät och förlossningsprogram på tvn. Godiset hetsåts upp för länge sen 🙂

 3. Sån e jag me!
  När min sambo är borta käkar jag framför tv:n, äter mackor istället för ordentlig middag och är det en fredagkväll så köper jag hem pringels eller en fet marabou chokladkaka och trycker i mig 😀

 4. Hahaha… Just så. Mina ljuvliga skrattgropspojkar sover. Maken hem från tjänsteresa på andra sidan midnatt. Ego. Jätteego. Ett glas Tommasi och paddan i knät. Sedan program som bara jag i hela familjen vill se. En kanske ganska usel guldkant, men min egen guldkant. Min tid. Även om man älskar de andra gränslöst.

 5. Làter precis som mig!! Glad att höra att det är mer människor som kan njuta just av detta.älskar ocksà min man jätte mycket och skulle inte villja bytta honom mot nàgot annat i världen.Men GUD va skönt det kan vara att bara vara själv,barna sover och jag är dà the queen of the castle.
  Ha en bra dag!!

 6. Ta inte detta fel nu men du har ju helt fantastiskt sexiga fötter! Så underbart fina man vill bara massera å pussa på dom helt perfekta ju

 7. Håller fullständigt med. Jag gör exakt likadant, och njuter exakt lika mycket!! 🙂 Däremot gillar jag inte om han dessutom är borta på natten (alltså hela natten och väntas komma hem dagen därpå eller ännu senare), har svårt att sova utan honom bredvid mig.

 8. Hej! Jag har själv Manhattan brickan och funderar över vart du har köpt benen? Gillar även lampan i hörnet ser också ut som svensk tenn?

 9. Så härligt det ser ut/verkar! Älskar oxå att vara själv ibland. & brukar lyxa lite xtra de kvällarna! Det har jag ärvt efter min pappa som alltid köpte en halv flaska vin & en god köttbit när mamma åkte på kurs typ 1 gång om året =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *