Nästa skosläpp

_DSC4019The Mia_DSC4060

Blankens nästa skosläpp är verkligen min drömsko. En nättare och avskalat enkel känga med den där gulddragkedjan i fram som accent. Den känns så elegant och superanvändbar på samma gång. Jag matchar den helst så här; Med svarta byxor eller jeans och till en mjuk kashmir-tröja (byxor från Hope, tröja J. Crew) och så Blankens The Theresa på armen förstås. ”The Mia” heter modellen (efter min superstilikon Mia Wallace i Pulp Fiction, tror hon skulle passa i den här) och kommer att finnas i slutet av januari.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Åh, jag dog precis och hamnade i skohimlen! Såå perfekta! Hoppas som vanligt på att de kommer i 42.

 2. Profilbild för Sandra/ My own backyard

  OMG! Underbara must have boots. Ååkej, dessa måste jag köpa. Punkt.
  Måste bara säga/skriva, att jag tycker du är helt fantastisk Cecilia. Vilka dojjor, vilka väskor. Snygg och cool stil har du också och sist men inte minst. Jag tycker verkligen om ditt sätt du uttrycker dig på i bloggen, skön stil och intressanta ämnen du tar upp mellan inläggen om familjelivet. Gillar mixen!
  Oj, blev lite lovebombing så här på onsdagskvällen ; )

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Åh! Älskar lovebombing lite extra mycket nu när jag sitter nerspydd och ammar, haha. Tusen tack snälla för dina mycket fina ord!

 3. Profilbild för Elin

  ALLTSÅ!!! Det här funkar inte! Jag vill ha prick varenda sko du spottar ur dig. Aaaaaah!

 4. Profilbild för Astrid

  Jag lovar att när jag inte bollar räkningar med VAB och stundande föräldraledighet och räknar pengar in absurdum DÅ ska jag lyxa till det med ett par nya skor 🙂 Du gör så himla fina grejer!

 5. Profilbild för monika
  monika

  Hi there..
  Var kan vi som bor i LA kopa them?
  p.s.. ska bli kul att titta pa idol premiar ikvall 🙂

 6. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Wow! Perfektion! Vad kommer dessa att kosta?

 7. Profilbild för Malin
  Malin

  Vilka fantastiskt snygga skor! Jag håller med tidigare kommentar, skulle kunna strutta runt i precis varenda sko du gjort, tycker alla varit vråååålsnygga. Från att tidigare haft problem med att hitta coola och sköna skor har jag nu helt hittat hem med dina, de har så jäkla schysst passform. Har bara köpt tre par skor ännu men det kommer bli fler

 8. Profilbild för Mc
  Mc

  Är det någon här som vet om/när ens fötter får sin normala storlek efter en graviditet? Vågar inte köpa något än då jag gått upp en storlek.
  Skorna är så snygga!! Älskar guldkedjan, vill ha vår NU.

  1. Profilbild för Elin
   Elin

   Åh, snygga!

  2. Profilbild för Elin
   Elin

   (Och här kommer resten…) Mina fötter har ökat en hel storlek efter två graviditeter och har efter två och ett halvt år inte gått tillbaka så jag räknar med att det är bestående! Har vänner vars fötter ökat ännu mer i storlek.

  3. Profilbild för Sofia
   Sofia

   Mina växte också en hel storlek graviditet 1, och det verkar vara bestående… Är inne i graviditet 2 nu och undrar om jag så småningom måste byta ut hela skogarderoben igen… 😛

  4. Profilbild för MC
   MC

   Tack för svar! Gud vad sorgligt att inte kunna ha mina skor. 🙁 Men väldigt roligt att behöva köpa nya!

  5. Profilbild för Malin
   Malin

   Mina fötter växte en halv stl för varje graviditet. 2 graviditeter. Innan barn 39. Nu 40. De har inte blivit nå mindre. Det är som det är.

  6. Profilbild för Amy
   Amy

   Ännu en vars fötter inte minskat, ökade 1/2 storlek per graviditet ungefär… Köp din nya storlek! Och alltså åh vad jag vill ha de här skorna förresten 🙂

 9. Profilbild för Elin
  Elin

  Älskar dem! Hur är passformen? Smal, bred eller mittemellan?

 10. Profilbild för Millis

  Men alltså, nu får du fanken sluta och släppa den ena efter den andra must-have-skon! Jag har ju sagt att jag ska spara till pumpsen i orange mocka kommer i vår (hoppas verkligen den färgen blir av), men det är såååå svårt!! Har bara inte råd just nu 🙂

  Clutchen var förresten också to die for, en sån klockren väska för mig… som jag också var tvungen att avstå just nu pga total pengabrist efter en shoppingresa i USA där jag gick fullständigt bananas och spräckte budgeten typ 30 gånger om, haha!

 11. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Jag håller med. Jättefin! Men priserna. Alltså det är inte riktigt i lägre nedelklassnivå priser. Jag förstår det du är känd och kända personers grejer kostar ner. Man köper märket. Men du känns annorlunda. Som att du är mer tillgänglig. Gillar lindex osv. Skulle vara kul om du kunde göra nått för oss med mindre pengar i plånboken. Kan bara i te köpa skor och väskor är 4000 när jag ska som ensam förälder sätta mat på bordet och se till att mina två små älsklingar gat inte fryser ihjäl i kalla Sverige. Jag måste prioritera kavat och viking kängor overaller och simskola. Men åh va jag också vill känna känslan av kvalité. Jag förstår ju att det är kvalité och kändisskap som kostar men har aldrig haft något dyrare än mina dr Martins kängor som jag fyndade på amazon för 5 år sedan. Kanske kan du ta fram en sko som är lika snygg som de andra men som ”vi vanligt dödliga” kan ha råd med? Kanske sko samarbete med lindex? Grattis till din lilla Remy och ibland drömmer jag att få gå i dina skor ♡

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Hej Emelie! Jag tänkte mycket på det här med priser inför lanseringen av Blankens. Å ena sidan vill jag förstås att alla ska kunna ha råd med skorna, å andra sidan villr jag att de ska produceras i Europa eftersom det (än så länge) gör det så mycket lättare att ha koll på produktionen och vara säker på att allt går rätt till. Jag ville också görs skor i bra läder tillverkade under så miljövänligt shyssta former det bara går med hänsyn till pris osv. Jag valde till slut att prioritera produktion och miljö – därför att det är viktigt för mig. Någon ”kändisfaktor” sett till pris har vi inte, tvärtom kan vi hålla priserna ok med tanke på material och kvalitet eftersom vi fokar på att sälja på nätet. Jag tror inte att vi kommer göra en billigare sko eftersom det skulle behöva innebära att vi tunmade på våra miljöambitioner tyvärr. Det är tråkigt att niljövänligt nästan alltid kostar mer än de stora kedjornas billigare ”slit och släng”-alternativ, men det är två saker som tyvärr verkar omöjliga att förena.

  2. Profilbild för Tessa i höghuset

   Ett försök att kommentera till både Emelie och Cecilia. Först; förstår verkligen dilemmat och uppskattar att du Cecilia liksom går före och bryter ny mark, dessutom är skorna svinsnygga, de här kängorna särskilt. Och för den som har pengarna är det ju mycket bättre att köpa få skor av kvalitet. Men när Emelie efterfrågar någon billigare variant – kan man inte tänka sig billigare som i ”enklare” men fortfarande i god kvalitet och miljömässigt och socialt schyssta? T.ex. var några av de skorna du släppte i början, de där silvriga espadrillosen, inte så jättedyra. Kanske en sko i canvas eller så som kan hålla lika hög kvalitet men som pga enklare material kan hålla lägre pris?

   1. Profilbild för Cecilia Blankens

    Det kommer komma lite enklare och billigare skor till våren igen, samma modeller som fanns förra sommaren tex (utom vissa sandaler som vi varit tvungna att ta bort pga fel i produktionen) – men vad gäller bra vinterskor är det tyvärr omöjligt att hålla priserna lägre om vi vill hålla den här standarden, och det vill vi ju (plus att just vinterskor i kanvas inte riktigt funkar ändå). Ett annat tips är förstås att hålla utkik på rean! Vi har reat vissa modeller nu under julhelgen och somligt har gått till halva priset (några få ex finns fakiskt fortfarande kvar på blankens.com) bra med era synpunkter och tankar tycker jag!

  3. Profilbild för Emma
   Emma

   Tessa – vilken bra idé du kom med där. Skulle älska ett par finare enklare skog i canvasliknande tyg till våren/sommaren. Borde kanske kunna hamna i lite lägre prisklass..? Något att spåna på till framtida kollektioner 🙂

  4. Profilbild för Emma
   Emma

   (Skor och inte skog, förstås)

  5. Profilbild för Emelie
   Emelie

   Tack för svaret Cecilia! Jag tänker bara eftersom jag gillar kavat osv Så jämförbar lite. Känns ändå konstigt att fina skor är dyrare än deras ekologiska? Eller är de tillverkade utanför Europa. Men jag gillar att du vill ha koll på miljö och atbetarvillkor osv. Är själv facklig representant på jobbet. Så förstår helt. Och inte någon annans problem eg att jag inte hard mwd 3-4000kr skor. Tänker också att det faktiskt inte är en mänsklig rättighet att ha så fina skor. Försöker vara tacksam över mina fina friska barn. Över mitt 1 hands kontrakt på vår lilla trea att vi ändå kan äta frukost lunch middag. Även om det blir makaroner sista dagarna innan barnbidraget. Tänker på barn i krig och i riktig fattigdom beer på sjuka och skadade. Så jag släpper dina fina skor och gläds åt de som kan. Rätt som det är kan allt i livet förändras och då skulle jag ändå inte bry mig om den perfekta skon (en väns lilla dotter har drabbats av svår cancer). Men hur som helst gillar jag att följa dig och jag gillar att du ändå lyssnar och tar in vad vi läsare skriver. Så kram till er alla och trevlig helg!

 12. Profilbild för Iris

  Ååååååh va fina!! Håller med om att jag vill ha nästan alla skor du har gjort men nu har du nog f*n överträffat dig själv.
  Fab!

 13. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Åh dom här ska jag önska mig i push present. Får man önska sig en sån föresten? Ser exakt ut som mina favvo-ridskor som jag gärna har till vardags också men lyxigare! Älskar föresten att ni tillverkar med hänsyn till hälsa och miljö, det borde fler ta efter!!

 14. Profilbild för Mia
  Mia

  Vilken perfekt sko. Super snygg. Dömt nästan efter mig;)

 15. Profilbild för Malin
  Malin

  Skitsnygga skor!!

 16. Profilbild för Nini
  Nini

  Hej Cecilia!
  Grattis till Remy och alla ursnygga skor! Jag har en nyfiken/knäpp fråga som jag grubblat på lite vid alla dina skosläpp:) när man gör något eget, som i ditt fall skor och väskor – hur många par av varje modell behåller du till dig själv? Jag tänker framför allt på modeller som kanske inte kommer tillbaka i framtiden osv. Jag menar, hade det varit jag så hade jag varit så mäkta stolt över allt producerat att jag velat spara massvis med par att kunna använda hela livet/visa upp för barnbarn och sådär haha. Spar du några så Bonnie och Rio kan ha i framtiden? Helt omöjligt att veta deras framtida vuxenstorlek, men antar att du kanske vill se dina barn bära dina skor en dag eller hur tänker du kring det? Det var lite nattgrubbel från mig;) hoppas du vill svara, kram!

 17. Profilbild för Glada Apan

  Riktigt fina, nätta och snygga detaljer. Vi saknar dig på mix Megapol. När hör vi dig där igen. Kändes så bra när ni var med från LA.

 18. Profilbild för iw
  iw

  Superfina skor. Kommer de komma i någon mer färg?

 19. Profilbild för Mikaela
  Mikaela

  Cecilia!
  Stort grattis till lilla Remy! Ville bara säga att jag älskar dina skor, har ”The Ygritte” och har bott i dem sen jag fick hem dem. Blir lite pirrig varje gång jag tittar på dem och känner mig alltid fin oavsett om jag är i parken, pulkabacken eller på stan. Tycker att du är så otroligt begåvad och du förtjänar verkligen dina framgångar. Vill helst bara ha Blankensskor framöver och de här var ju bara för snygga. Hur mycket kommer de kosta? Ha det gott och fortsätt vara lika grym på allt du gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *