20140806-084928-31768331.jpg
Har beställt den som ett kl 1-snack när man varit ute och det börjat suga i skräpmatstarmen några gånger, men jag kan efter gårdagen meddela att detta är ännu godare i nyktert tillstånd. Kunde inte hålla mig från att beställa Chateau Marmonts tryffel pommes frites med parmesan på som en sideorder när vi var där och åt lunch igår. Den här lilla godingen har liksom allt: fettet, kolhydraterna, umami – i en och samma lilla flottiga skål. Sinnessjukt gott. Funderar också på hur det skulle vara att doppa dem i aioli? Skulle det liksom bli… för mycket av det goda då? Eller så maxat att man bara tackade för sig och klev över till himmelriket?

0 svar

  1. Dra mig baklänges!! Det där är min nummer ett dream just nu. Jag undrar om du, när idol sätter igång, har lust att dela med dig av vilka dina favoriter är? Det skulle vara kul att höra.

    Har inte tidigare följt Idol från start till slut, men förra omgången gjorde jag det. Eftersom hela den känslan som tidigare fått mig att sluta titta var borta och utbytt mot en mycket skön känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *