Nästan FÖR inspirerande

IMG_7621Igår var jag och Johanna och såg bestseller-författaren och komikern Chelsea Handler intervjuas av Gwyneth Paltrow  – och huvudet har liksom snurrat runt av all inspiration och allt de sade under den där timman de satt på scenen. Så fruktansvärt inspirerande och coola kvinnor. Så nästan märkligt kompletta människor. Intelligensen, självdistansen, värme och humor – och samtidigt så superkvinnliga och megastarka. Jag känner att jag kan och vill prata hur mycket som helst om dem och allt de sade. Men det kanske får bli ämne i nästa podcast?

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sara
  Sara

  Nu blir jag ju väldigt nyfiken! Går det att lyssna på deras intervju någonstans?

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Ja gör det!
  Fin artikel i GP om/med din man. Vad ödmjuk han verkar.

 3. Profilbild för Klara
  Klara

  Ja, läste också artikeln om Per i GB – mycket bra! Håller tummen att ”nya” Idol i US är bättre än förut och att bossarna är nöjda så han får köra igen nästa säsong och ni stanna ett år till i LA! Gött!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag gillar dig skarpt och blev glad när du skrev att ni börjat med podcast, du och Johanna. Tyvärr är jag besviken och har somnat under alla tre avsnitt och inte brytt mig om att lyssna färdigt. Jag tror det skulle bli fantastiskt bra om ni bestämmer ett tema innan och skriver ner några saker ni ska prata om.

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Malin, håll dig till bloggen då vetja! Och du – vi har ämnen förberedda – visst är det ändå lite proffsigt av oss att det låter som att allt kommer naturligt? Vi vill att det ska låta och kännas som att man får tjuvlyssna på två kompisars snack. Inte som en nyhetsrapportering!

 5. Profilbild för anna

  jaa! berätta om det, låter spännande.

 6. Profilbild för mamma a
  mamma a

  MEN ÄNTLIGEN CB! GP, min stora inspirationskälla! Exakt, hon är superkvinnlig och karriärmorsa som sätter barnen främst och ägnar sig bara åt sånt som hon älskar. För alla er som älskar spansk matlagning rekommenderar jag Spain – on the road again, med GP, finns på youtube. Mera GP!!!

 7. Profilbild för Karin

  Tack för en mycket inspirerande blogg!!

  Jag och min familj har blivit så inspirerade så vi har bokat en resa till LA nu i april. Säkert finns det många andra läsare som gjort det samma eller som har planer på det. Det vore toppen om du ville ge oss lite tips på vad du gillar att göra med familjen. Rolig shopping, utflyktsställen, god mat, detta får ni bara inte missa osv.

 8. Profilbild för Anna
  Anna

  Vill bara skriva att jag tycker jättemycket om podden och hoppas ni fortsätter länge!
  Längtar redan till måndag!
  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *