Sitter parkerad i min gamla vita favoritfåtölj som hängt med genom flyttar, förhållanden, olika samboliv och ja – nästan: årtionden. Så här har min dag sett ut. Vi tar det i punktform.

– Äntligen morgon (ja, radioprogrammet alltså) mellan 6 och 10.

– 10 och 11 – jobb och förberedelse av morgondagen

– 11.00 – möte, sedan lite mer jobb.

– Köper med en lunchsallad och tar bilen hem för att byta av Per som åker till sitt jobb.

– Hänger hemma med Bonnie och farmor Anita som kommer på besök.

– Per dyker upp och vi tar en kort promenad och uträttar ett par ärenden innan han sticker iväg på nästa möte.

– 16.30 Tar tunnelbanan till Kungsträdgården för ett jobbmöte med tjejerna på Expressen. Bonnie är med Per. De två åker och träffar upp Pers stora familj och äter middag tillsammans på en restaurang på söder.

– Jag hänger med tjejerna tidningen KIngs kröning av Sveriges 100 mesta modemakthavare. Dricker ett glas skumpa, babblar med tjejerna, jobbar och småminglar. Träffar bland andra Idol-juryns Andreas Carlsson och konstaterar att ingen man i världen luktar godare än han. Livet känns ett tag lite pre-Bonnie så där. Lite som förr. Det känns bra med en liten smakbit av det ibland.

– Vid 20.00 roffar jag åt mig en goodie bag, hoppar i en taxi och åker mot söder för att träffa upp familjen på restaurangen.

– 21.00 – hemma. Lek och gos med Pyret innan hon somnar i sin lilla säng.

– Nu, klockan 22.00 har jag och Per precis hunnit sitta en stund hoprullade i redan nämnda fåtölj och gått igenom dagen. Skrattat åt att Bonnies små påhitt. Gått in och luktat på henne ett par gånger. Stått där igen i mörkret och undrat hur sjutton vi kunde få en så perfekt dotter.

Dagen har varit späckad. Späckad men rolig. Och vädret har varit soligt. Kallt men soligt. Så här såg det ut tidigare i Kungsan: Jacka från Monki, solglasögon Urban outfitters, jeans Dr Denim och skor vintage Ecco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *