Nästan som Margiela, men bättre?

Jag har gått och suktat efter Maison Martin Margiela-skorna på bild ovan hela hösten. Promenadklack och snyggt varmfodrade. Så satans coola. Åh vad jag har velat ha dem. Så där att det – nästan – gör ont-mycket. Fast så var det ju det där med prislappen. Men när jag, trots det, provade dem för ett tag sedan konstaterade jag (till min stora glädje) att de inte satt något vidare alls på mina fötter. De var nog gjorda för någon annan fotform eller så. Bra. Då kunde jag släppa dem.

Men gissa hur sketaglad jag blev när jag ett kort tag senare hittade den här varianten på Mexx. Som Margiela-skon, fast bättre! Snyggare klack. Fin dragkedja. Bättre färg. Skönare. Billigare. Ah. Det här får bli min vardagsklack i vinter.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Matilda

  Så galet snygga dina skor var! Måste leta upp ett par till mej också, för dom där måste provas!

 2. Profilbild för Matilda

  åh jag hittar dom inte, var har du köpt dina?

 3. Profilbild för Viola
  Viola

  Snyggt! Jag skulle tycka de va toppen om du kan tipsa om ”riktiga” vinter-snö skor. Varma, bekväma, rejäla men också snygga skor behövs när jag ska gå bort mamma kilon i vinter med barnvagn. Såg något som hastigast på scorette, Canada Snow, kan de ha något?

 4. Profilbild för sara

  helt tokigt fina! alltså, de du köpt. margiela-skorna också förstås. men jag gillar verkligen varianten med dragkedja.

 5. Profilbild för Liss

  Ja, verkligen mycket snyggare fast billigare. Grattis.

 6. Profilbild för Matilda
  Matilda

  @ Li

  Tack för att du tog dig tid att leta upp dom! Kikade på brandos innan, men tydligen är jag blind 😉

 7. Profilbild för Kristin
  Kristin

  Skriv din kommentar här!Mexx är grymma , ska kolla deras butik i Gallerian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *