I takt med att den där lilla livgivande nyansen i fejset från sommarens sol försvinner, blir jag mer och mer, tja – ska vi säga desperat? – efter små, små detaljer som gör att man känner sig mer vid liv. Inombords kan man ju vara hur glad som helst, men så kollar man sig i spegeln och ser något slags trött morsaspöke. Och värre lär det väl bli.
Jag har skaffat lite nytt smink, har plötsligt gärna dramatiskt läppstift – och ägnar konstigt mycket tid åt naglarna. Jag vill ha maffiga klor, och tänker skaffa OPI-lacket Baby its a choal night så fort jag får en sekund över. Är också smått besatt av guldnaglar just nu.

20120919-114509.jpg

20120919-114525.jpg

20120919-114537.jpg

0 svar

  1. Samma här… Men NEJ, köp inte OPI, köp nån Essie-nyans. Är f n smått besatt av Essie. Varför har jag inte provat det tidigare, är ju HELT outstanding (=superlätt att lacka, täcker, håller läänge, vill ha alla färger). Och ja, det är bara ett nagellack 🙂. Prova!

  2. Håller med! Guldlacket är ju helt fantastiskt 🙂
    Sitter på jobbet och knappar på tangenterna med ett rött nagellack som börjat se lite skabbigt ut i kanterna vilken känns ytterst obekvämt. Längtar hem till en ny lackning….undrar just vilken nyans det ska bli denna gång….

  3. Det är så kul att piffa lite extra när hösten är här och sommarens au naturel-look inte är lika lätt att komma undan med 😉 Längtar till imorgon (får inte ha nagellack på jobbet men imorgon blir jag ledig en vecka) då jag får måla naglarna i mitt favvolack OPIs Lincoln park after dark. Och min bästis har försett mig med lyxiga ansiktsprodukter så just nu lyxar jag med ögonkrämer, masker, nattkrämer, serum m.m. Härligt! bästa masccaran just nu är Lancomes hypnose doll eyes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *