IMG_8462

IMG_8454bild-5tank.001IMG_8467

Fick plötsligt panik på mitt Christina Lugn-hår (eller om det bara var den där gamla vanliga känslan som dyker upp då och då; att något måste förändras, bli NYTT! – och brukar ofta håret ligga i riskzonen) och lyckades skaka fram en klipptid på lördagmorgonen hos Nina som jag brukar gå till. Trodde jag i alla fall. Det var visst nästa helg de klämt in mig, men när jag nu ändå var där pressade hon in mig i sitt schema och kapade av de där längderna som jag bara inte orkade kånka runt på en endaste dag till. Så man kan säga att frisyren nu är ett work in progress – ska nog ändra färg också, och kanske klippa kort? Det får bli i veckan!

Lördageftermiddagen spenderades i Santa Monica och vi åt vinlunch med Lobster roll på den här härliga restaurange.

Min bästis Theresa och hennes familj är här och hälsar på – hurra – i morse tog jag och tjejerna med Theresa, Ines och Lill till Melrose Trading post – en fantastisk söndagsloppis mitt i LA (om man inte orkar åka ända till Pasadena eller Long beach där de riktigt stora loppisbjässarna håller till var tredje vecka). Det verkar som om vi ska stanna ett år till här – och i och med det måste vi flytta till ett nytt hus och då behövs det inhandlas möbler och jox. Extra kul att gå på loppis när man faktiskt behöver köpa saker.

Himlen var klarblå och vädret alldeles perfekt och runt 25 grader här idag – jag och Theresa tog en tur i min födelsedagsbil runt bergen och tittade på härliga hus.

Avslutade med grill, vin och utomhusmiddag i trädgärden – och jag kände alldeles särskilt starkt där och då vilket – på många, men inte alla – underbart ställe det här är att bo på.

Och kläderna då? Jo. Rio klädde upp sig i sin tjusigaste marknadstass: glittertights, Anna från Frozen-bootsen och den lilla regnbågsväskan över den runda magen. Hon fyndade bland annat ett mycket tjusigt bältesspänne med strass på för sin veckopeng.

Vi andra körde lite mer casual (Bonnie i Lindex-klänning som finns i butik nu!).  Är mycket glad att jag hittade den här underbara Los Angeles-collegetröjan på rea på Kitson!

0 svar

 1. Supersnygg ny klippning!
  Jag sparade i går en bild på ditt hår, innan nya frisyren, som refbild när jag ska till frisören nästa gång 🙂

 2. Förra gången du funderade på kort frisyr blev jag inspirerad och ivrig så då blev jag med kort frisyr. Blev alldeles snopen sen när du behöll ditt haha! Ångrar dock verkligen inte detta. Ångrar snarare att jag inte kapade ännu mer. Vilket givetvis går att åtgärda. Så av med det säger jag. Så smidigt och bekvämt i värmen och framförallt så snyggt och coolt!

 3. Snyggt! Modigt! På sista bilden är det lite cool urban Anna Wintour frippa. Kort page är en härlig frisyr som passar de flesta! Det ser piggt men sofistikerat ut. Om du ska klippa ännu mer så glöm isf inte din tidigare inspirationsbild på Jessica Simpson i kort beach blont hår – såå snyggt! Coolt att du vågar.

 4. Vad fin du är! Jag vill också klippa mig nu:) Tack för inspirationen Cecilia! Jag tycker jättemycket om din blogg. Med vänlig hälsning/Anna

 5. Snälla Cecilia kan inte du fråga din vän var hennes underbara klocka, som syns på bilden när ni sitter i bilen, är köpt. Det var verkligen supersnygg.

 6. Wow, vilket härligt inlägg! Jag ser mig själv susa omkring i dentjusiga bilen på små vägar i bergen. Är förresten nyfiken på poolen. Är den er? Brukar ni bada i den? Här blir det 30 grader i veckan, men pool har vi inte tyvärr i det här huset, och hade vi haft det skulle den ändå inte öppans förrän i mitten av juni. Öppnandet har inget med värmen att göra, det bara sker när det ä officiell sommar.
  Det mest spännande som hänt här i helgen är att jag råkade gå in på en tjurfäktning och mådde illa av den. Aldrig mer.

 7. Jädrar så snyggt!!!! Jag bara måste våga klippa mig nu jag också! Och Rio är verkligen helt underbar:)

 8. Hej!
  Läser din blogg varje dag och tycker den är toppen och dina ungar verkar ju underbart härliga. Men idag blev jag lite extra glad när jag gick in för att läsa, då det första jag ser är två andra urhärliga tjejer, Lill o Inez, mina gamla brudar från förskolan i Mariestad. Hälsa gärna till dom från ”fröken Cia”

 9. Jättesnygg look med nya pagen. Det är roligt att följa din blogg och den ger skön inspiration. Hoppas du njuter så in i bängen av ditt liv där borta som jag tolkar är swell. Man ska njuta av det fina, det goda och möjligheterna som finns. Vet du om och när man kan se American Idol här i Sverige? Ska även lyssna in din/er pod 🙂. Ha en fin dag in sunny LA.

 10. Snygg frilla! Hur skulle det se ut om du klippte luggen kortare sa att det blev en Anna Wintour page? Skulle vara fint om du gjorde en aningens djupare farg ocksa.
  Men ÄLSK pa Rio. Vilken underbar styling, och ansiktsuttryck. Hon verkar ju underbar.

 11. Fin frilla! Känner ju inte dig och din familj men har följt er via din blogg några år. Måste säga att jag älskar Rio. Herregud så sötrolig hon är. Hennes miner och uppsyn med den där lilla uppnäsan och supersöta överläpp. Nästan komiskt lik Per är hon också. Älskar hennes loppisoutfit!

 12. Snyyyyyyygt!!! Men dra upp det snäppet kortare tror jag också på. Vill du köra kort så skulle ju du vara så snygg i Robin-mrs netflix-wright frippa. Ni är ju så lika i ansiktet. Åh nu blev jag inspirerad att klippa av det. Tack för den nu-är-det-vår-våga-göra-nytt-knuffen!

 13. Tack! Fick tummen ur … och bokade klipptid. Har rygglångt svall och står inte ut!! Vill ha axellängd nu. Jag har alltid samma klippning men olika längd och trivs inte i för långt. Så nu om en månad ryker 20 cm. Så skönt! Tack för påminnelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *