På denna länk till Libsyn – och vi snackar förstås Blankens Swanberg-podden. Ni som har Itunes kan söka på oss eller så finns på vi om ni klickar HÄR. Då så!

0 svar

  1. Så jäkla grymma ni är!

    Vill bara tipsa om iPP Podcast Player för de som har android… guld värt! En egen app för att lyssna på alla podcasts som finns i itunes och givetvis så kan man prenumerera på Blankens Swanberg – för att kunna hugga in o lyssna så fort den är uppe!

    Tjingeling!

  2. Jag har aldrig någonsin varit ett fan av poddar. Har lyssnat på några här och var men aldrig någonsin förstått grejen. Har tyckt att det har varit för flummigt och irriterande prat i de poddar jag hört eller så har jag stört mig på att personerna är för moraliserande och bajsnödiga/pretto. Jag har läst din blogg i flera, flera år och nu tänkte jag att nu är det dags, jag ger poddar ett sista försök. Men din och Johannas! Wow! Jag har hittills bara lyssnat på 3 avsnitt, men jag älskar det. Ni är skitroliga, kommer med goda råd/visdomar (jag är bara 23 år) samtidigt som ni har en avslappnad attityd och inte kommer med några pekpinnar. Den podden då du pratade om vad du har för inställning till mat/dieter/kost fick mig att slappna av i all träningshets/diethets/jag-är-bäst-på-att-äta-kvarghets. TACK! Jag ser fram emot att få lyssna ikapp nu i sommar. Ha det gott. Kramkram, från ett fan.

  3. förr kunde jag lyssna på er podd via appen poddkicker, men era senaste avsnitt finns inte med? den sista podden som finns med är ”metos i en colaflaska”. Är det bara för mej? borde jag försöka med en annan app istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *