B90A2663En sån där social media-bild på en högst ordniär frukost? – tänker ni. Ånä. Håll i er nu, för det här är typ porr för en halvsliten förälder som sliter som en gammal Ardennerhäst för att bolla ihop jobb, karriär, kompisar, träning och en helvetes massa annat med barn som bara vill ha, ha, ha av dig – och visst älskar du det, men de enda stunderna du har för dig själv är på kvällen efter allt och alla andra fått sitt av dig och då är du en trött liten fläck. Därför var frukosten jag åt i morse en otrolig upplevelse i det lilla. Barnen sov med farmor i natt, så jag hade ett helt hus för mig själv. På morgonen en kyl fylld av fil och Bregott med havssalt och annat jag längtat efter i månader – två färska DN på det, och som grädden på moset – tystnad och massor av tid. PORR – som sagt!

 

0 svar

  1. Fy faan vad härligt! Själv hulkar jag varenda morgon vid frukosten (är rätt stressad pga nya jobbet). Men när jag och maken var iväg på en hotellnatt förra helgen då minsann smakade frukosten fantastiskt! Mer rofyllda dagar och mindre jobb & stress önskar jag alla småbarnsföräldrar. Det är sannerligen inte lätt att jonglera jobb och familjeliv…

  2. Måste bara slänga i väg en snabb fråga gällande skorna. Är The Palma silver slut? Kommer de in igen?

  3. Forstar precis vad du menar. Bara jag sag ditt foto pa frukosten kande jag igen kanslan. Jag gor det inte sa ofta ”barnfri” men (eftersom jag bor utomlands) forsta frukosten hemma i Sverige efter manader ”utomlands” ar himmelriket. Och jag har aven kommit fram till att Bregott ar det jag saknar absolut mest av allt i matvag. Men svenskt kaffe, nyponsoppa, lingongrova med bregott, Barry med blabarssylt och havrekuddar. Oj, vad jag langtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *