Hörni det här med snabb tripp till Estland var ju alla tiders. Bröllopsdagen i lördags firades med barnvakt, sagovacker solnedgång på däck, blinis och champagne. Och en hel del hångel.

Efter en snabb mellanlandning hemma i Stockholm, pyser vi idag vidare till Frankrike med ett första stopp hos Pers syster utanför Paris. Eftersom vi sedan ska direkt vidare på nästa tripp runt om i Sverige har jag utmanat mig själv att packa lätt. Ultralätt. Så lätt att jag till och med fått rationalisera bort mina höga klackar. Jag har tänkt  när jag packat, och därmed helt frångått min gamla vana att slänga ner allt, precis allt som jag gillar – för man vet ju aldrig hur semestern kommer se ut och sluta – och 32 kilo senare skämmas inför flyplatspersonalen som med sur blick klistrar fast en sån där heavy-lapp på min väska.

Den här gången delar jag och Bonnie väska. Hennes blöjor, leksaker och pryttlar tar typ upp hälften, i övrigt utrymme trängs våra kläder. 

Hon är nog ett par år för liten för att packa själv än, Bonnie, men hon visade ändå sin delaktighet genom att för alldeles egen maskin krypa upp och lägga sig ovanpå våran resväska. Jag väljer att tolka det som att hon ser fram emot resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *