20130507-081333.jpg
Det är inte klokt vad mycket som ska förberedas inför en sån här resa som vi ska ut på nu. Allt från hus som ska hyras ut till hemförsäkringsfix och nya dagisplatser. Men nu har vi faktiskt på ett sätt som känns snudd på mirakulöst löst allt på mållinjen. Pust! Hoppas allt funkar nu bara.
Nu sitter vi i alla fall på flygplatsen, redo att flyga mot New York där vi ska stanna ett par dagar innan vi åker vidare mot Los Angeles.
Äventyret kan börja! Häng på nu och håll tummarna för oss vänner!

0 svar

 1. Lycka till! Det ska bli sååå spännande att följa era äventyr. Modigt som bara den (och då blir vinsten oftast dessto större). Bon voyage!
  …Om du får tid och minns detta så blev jag så himla förtjust i de gråa mocka pumpsen du hade på en bild förra veckan. Var hittar man dom? Tusen tack på förhand!

 2. Vad kul, stort lycka till!!!! Vi är utlandssvenskar i New York och ett tips till er på ert stopp här är att åka linbanan över till Roosevelt Island. Barnen älskar den!!! 2 nd Av 59th 60th

 3. Åh vad roligt! Hur länge stannar ni i LA? Vilka superhäftiga väskor, perfekta. Vart har du köpt dem? Ha nu en toppenresa. Kram Linda

 4. Lycka till och ha det BÄST!
  Kom hem i går morse, och kom på att jag visst inte svarat dig – vi ses i Augusti hoppas jag, återkommer om detaljer 😉

 5. Tror att Per ska arbeta på Friday TV:s kontor i LA och att familjen blir borta ett tag i USA. Min lilla reflektion.

 6. Söta barnen är med sina resväskor!=)
  Undrar också hur länge ni tänkt vara borta?
  Det låter riktigt härligt iaf!

 7. ohh så underbart! Stort Lycka till!! Vi bode I San Diego I 6 mån, loved it!! Härlig bild på dina söta tjejer!! kram V

 8. Modigt! Och inspirerande även om jag nog inte är redo att kliva ur bekvämlighetszonen här i Stockholm ännu som min man kanske skulle vilja..;-) Ser fram emot att läsa om hur ni har det. Lycka till!

 9. Lycka till modiga du!! Är så imponerad att ni vågar göra det som de flesta bara skulle drömma om att göra.

 10. Oj så spännande, stort lycka till! Hur länge ska ni vara borta? Hoppas få följa er resa här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *