Nu ska det funka att skriva in koden (Blankens) och få sin rabatt på 15 procent. Strulade lite igår, men nu ska allt funka!

Här beställer du!

0 svar

 1. Åh, jag hoppar i taket o ler som en tok vid tanke på att det kommer bli ett nytt sammarbete, jag kommer ”hänga på låset”.. Min Lillys mopskläder anlände för en vecka sen och jag nästan önskar att dom fanns i min storlek;)

 2. Jättesöta kläder! Synd bara att frakten kostar 49 kr…
  Stort tack för tipset om utförsäljningen på odengatan, hittade mkt fina kläder!

 3. Var i Malmö igår när jag såg en snygg vagn, likadan som din…wow en sån som Blankens har, tänkte jag!…Sen tittade jag upp på den som körde den och det var ju Du! Coolt…Hittade du några shoppingfynd i vår stad?

  kram

 4. Tittade på boobs gravidtreggings idag. Snygga, men dels tyckte jag de var väldigt tunna (bekvämt visserligen, men inte så varmt) och så kändes mudden lite mesig. Är du nöjd med dina?

 5. Kläderna är verkligen grymt fina, ska nog lägga vantarna på munderingen som Bonnie har på bilden ovan… Men hur är storlekarna? Var in på hemsidan igår och hittade samtliga plagg i 98/104, min lilla tjej är just nu en 92:a och skulle ha något att växa i. Men är de stora i storlekarna eftersom det är dubbelstorlekar?

  Ha en fin första advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *