IMG_0849.JPG
Ska återkomma till exakt hur härligt, avslappnat och vackert det här stället i Palm springs är när helgen och minisemestern är över – men just nu vill jag bara säga att jag håller tummarna för att ni medan vi sover här borta går och röstar. Och ärligt talat skiter jag i vad ni röstar på, så länge ni röstar med både hjärna och hjärta, för en värld där vi som har mycket delar med oss och öppnar vår famn och generositet till alla som har mindre. Rösta medmänskligt. Och det borde väl i stort sett vara på vad som helst utom SD och liknande skit. Nu tror jag redan att ni som läser här gör det, och om ni nu inte skulle göra det så vädjar jag så här i sista sekund: lyft blicken. Världen är din och vår. Och karma mina vänner, karma är en stark kraft – ju mer vi delar, desto mer får vi tillbaka. Och vice versa.

0 svar

 1. Jag har ingen lust att lägga dyrbar helgtid med familjen på att gå och rösta, även om det oftast går väldigt fort. Men självklart vill jag använda min röst på bästa sätt. Så jag förttidsröstade på lunchen förra veckan! Självklart måste man vara med och påverka. Ha en fin dag! 🙂

 2. Tack för det. Är också övertygad om att folk som läser denna blogg röstar medmänskligt och för alla människors lika värde men kanske sitter det någon just nu som vet med sig att ett samtal eller liknande till någon som faktiskt överväger motsatsen skulle kunna göra skillnad. Om vi alla tar vårt ansvar och uppmanar denna någon att tänka om så här i sista sekund så har vi gjort vad vi kan.

 3. Jag har faktiskt ingen förståelse för människor som inte använder sin röst, som inte vill vara med och påverka, önskar att alla tog den chansen dom vi ändå bara har var fjärde år röstade! Själv har jag sneglat på röstkortet varje dag i försökte hålla mig tills idag men det gick inte, röstade i tisdags och som alltid efteråt kände jag en viss stolthet i kroppen av att ha utnyttjat min demokratiska rättighet! Tack för en underbar blogg cecilia!

 4. Hej! Detta har inget att göra med ditt inlägg ovan men hoppas att jag kan få ett litet svar iaf?! Är så att jag väntar med spänning på bootsen som jag hoppas skall komma i höst! När planeras dem att släppas och kan du säga ungefär prisklass? Så man kan planera sin budget så att man har en chans att få köpa skorna!

  1. De ekologiska MC-bootsen kommer i mitten av oktober, pris är inte satt än, men jag tror att de kommer att kosta cirka 2000 kr.

  2. Tack snälla för svar! Då är ju inte väntan så länge till och ca 2000 kr var mycket mindre pris än vad jag hade förväntat mig då de är ekologiska och i bra kvalité så det kunde inte bli bättre än så!

 5. Trots det förmodade- oroväckande-valresultatet (följer valvakan just nu) så ser jag positivt på framtiden. Det måste jag och vi göra. Så ja Cecilia- nu gör vi världen bättre!

 6. Har ont i magen idag. Är på riktigt rädd. Jag har öppet visat att jag tar avstånd från SD och andra rasister, med resultatet att mitt namn och adress hängts ut på nätet, med hot om våldtäkt och misshandel. Jag har familj och tre barn, vilket gör mig extra rädd. De skrämmer mig alltså till tystnad. Det gör mig rädd. Jag har i 20 av mina 37 år kämpat mot rasism, men nu vågar jag inte. Jag är rädd på riktigt.
  På flera vallokaler igår kom nazistister in och skrek hotfulla ord och filmade människor och vilka valsedlar de tog. Ingen vågar ställa upp på intervju efter detta. I tv verkar Jimmie nästan ”human” (stark överdrift), men på torgmöten där tv inte är med, utan mest intresserade människor, kommer deras inställning till invandrare fram. De lyfter bara kriminella handlingar som utförts av invandrare eller i invandrartäta orter, de skyller arbetslöshet på invandrare, allt är invandrarnas fel. Det är det RÄTTA SD.
  Jag vaknar idag och är rädd på riktigt.

  1. Ha inte ont i magen. Var glad över att vi är 87% som är emot rasism. Stor skillnad på 87 mot 13. Nu när rödgröna tar över vänder vi Sverige till det Sverige vi känner igen och vill ha igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *