Beskrivning

0 svar

 1. Får man fråga varför du svär i vart och vartannat inlägg? Känns lite onödigt. Du har ett sånt fint språk ändå!

 2. Får man fråga varför du svär i så många inlägg? Det känns lite onödigt, du har ett sånt fint språk ändå.

 3. Nu har jag inte hört låten än, men han är iaf den enda som behärskat den där lilla promenaden innan!! Hälsa honom det 😀

 4. Hej! Jag ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och framförallt de små videoklippen du börjat med. Tycker det är så kul att följa din fina familj! Keep up the good work!

 5. Sandra: Jag har en ska vi säga… uttrycksfull överläpp. Den rör sig som en sabla hästmule hela tiden. Per säger att han direkt kan se på min överläpp om jag är ledsen och mina kompisar brukar jämt tracka mig för den där läppen. Så. Den håller på. Både on och off camera så att säga. I spegelmin och icke spegelmin. Men den är inte besprutad.
  Lina och SmåstadsB: Nja. Alltså. Det där med svordomar är väl en smaksak. Jag svär nog mer när jag skriver än när jag pratar (tror jag), jag har inget emot svordomar utan tycker att det är kul och kryddigt att slänga sig med ibland. Det är väl bara så jag pratar gissar jag. Gillar man det inte är det väl en sak, men jag tycker att det är hemskt onödigt att börja prata om ”mental mognad” och ”kapacitet” om en sån sak. Vi är som sagt olika. Vi pratar olika, har olika språkbruk. Det är väl inte så konstigt och behöver inte betyda att vi ska börja bedöma varandras personlighet och kompetens efter det.

 6. Alltså jag har också lagt märke till att svordomarna blir fler och fler. Själv svär jag alldeles för mycket, har jag märkt, det är ingenting jag gillar hos mig själv, men även om jag ibland kan tycka att cecilia kanske har en lätt överanvändning av ordet jävlar så är det som sagt en smaksak.
  Ser ingen som helst anledning att börja hinta om mognad eller språkkapacitet.

 7. Håller med!! Du har nog förstorat dina läppar
  Varför förneka??? Det är ju löjligt! Du har nog en och annan procedur i ansiktet med…. Ser ut som det.

 8. Fia: Tack. Jag vet inte, men jag kan inte ta det där på något annat sätt än som en (märklig) komplimang. Även om det nog inte var din mening.

 9. Skriv din kommentar här!Underbart med de här trevliga videobloggningarna. Extra underhållande att de blir upp och ner ibland, lite humle och dumle -effekt. I like =)
  Keep up the good work, din blogg är min Frukosttidning!
  Kram/ Misssturrock

 10. gud va söta ni är!! nu längtar jag tills min dotter blir lika gammal som bonnie och kan prata sådär, så gulligt så man dör!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *