20121216-233254.jpg
Asså jag skrattar på mig. Jag ska verkligen inte bli 1. Matfotograf 2. Matstylist 3. Konditor – men det här är i alla fall ett delresultat av vad som bakats och lagats i helgen.
Tack för alla tips! Det där i den vita formen är en komocka Rocky road (som senare skara upp i bitar. Och provsmakades. Mycket gott). Bajsklumparna Chokladbitarna i det avlånga fatet är det som någon i kommentarsfältet kallade Jesus balls. Helt jävla knäppt gott. Krossade Oreos blandat med Philadelphia och smält vit choklad (det var vi helt crazy och lade till själva) och så toppat i choklad. Chokladbollar är en klassiker. Och sjögräset där i bak är grönkålschips. Också helt galet smarrigt.

0 svar

  1. Haha, bilderna kanske inte var de bästa men så som du beskriver hur gott det är blir man ju ändå jäkligt sugen på att testa! Så mission accomplished ändå 🙂

  2. Heléne receptet på grönkål chipsen hittar du under inlägget grönkål baby det är Marita som har tipsat det i kommentars fältet;)

  3. Helene, Grönkåls chips. Gör såhär. Bryt muns bitar, skippa stjälken i mitten. lägg i en bunke och ringla över oliv olja så det täcker. ha på fling salt och färska citron droppar, även kanske lite parmesan ost om du vill. lägg allt i en smord ungsform och kör in i ugnen i kanske 20 minuter under omrörning. 250 grader och klara är dom när dom nåt den krispighet du önskar. så otroligt gott. Balsam vinäger kan man oxå ha på. Mums.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *